un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Google Chrome fail

31 Jan 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Chrome fail

Nasol să nu meargă bine propria pagină în browserul făcut tot de tine. Screenshot-ul întreg mai jos.

Chrome fail original

  2 comentarii

 1. Folosesc Opera de cand ma stiu si cunosc mesajele de genul asta. Nasol sa vezi genul asta de discriminare, uneori pt pagini ce contin html simplu si s-ar deschide la o adica si in Lynx.

  Oricum, singura pierdere e a lor – nu ma au ca potential utilizator. Alternative exista…

    (Citează)

 2. se mai intampla si la case mai mari :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus