un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unde as vrea sa merg la anul

4 Dec 2008  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

4 comentarii

Aici aş vrea să merg la anul.

Fotografiile sunt din Parcul Plitvice din Croaţia şi e o întreagă galerie aici. Ca background, anul acesta m-am gândit o vreme la o excursie Croaţia-Sicilia-Grecia, dar apoi au apărut la orizont Anglia şi Scoţia şi în faţa Londrei nici o altă destinaţie nu poate câştiga. Dar poate la anul, ştiind că aşa arată parcul, altfel îmi voi organiza un eventual concediu.

Sunt atâtea locuri în care aş vrea să ajung. Aş vrea să văd Elveţia şi lacul Geneva şi Mont Blanc şi să ajung şi la Chamonix. Aş vrea să ajung în Istambul şi să văd tot ce ţine de istoria Imperiului Otoman. Aş vrea să văd Moscova. Aş vrea să am o maşină bună ca să pot merge până în Muntenegru cu ea. Am fost în ditamai turul prin Spania şi totuşi n-am ajuns la Valencia, Alhambra sau Toledo. Vreau să văd Chartres şi Mont St Michel şi plajele Normandiei. Şi sunt atâtea oraşe prin care aş vrea să mă plimb din nou, precum Monte Carlo, Milano, Veneţia, Praga, lacurile austriece şi cele italiene, Amsterdam… Atât de multe locuri şi aşa puţin timp şi aşa puţini bani pentru călătorii. Şi nici nu m-am gândit încă la destinaţii exotice. Nici măcar n-aş şti unde să merg prima oară.

    4 comentarii

  1. destinatie exotica: bora bora :D deci e prea tare(cred).

      (Citează)

  2. Da, e misto cu toate insulele alea si apa limpede. Dar prin exotic ma refeream chiar si la locuri mai normale, dar foarte diferite de ce se poate vedea in Europa: de ex Arabia, India, China, Japonia, Australia si NZ, America de Sud, etc.

      (Citează)

  3. toate insulele astea sunt mijtooooooooooooooooooooooooooooooooo de tot as vrea sa merg ji yo candva da gratis pe banii altcuiva pt tre sa pastrez ji pt mine can se termina toti acei bani nu?
    chiar daca sunt frumoase acele insule tot mai bine e acasa alaturi de cei drag tie nu ?
    :X:X:X:X:X:X:x pupici everione………………

      (Citează)

  4. Pai Claudia, daca arati ca Adelina Elisei sau cum o cheama, poti avea noroc. Ea a vrut casa in Bora Bora desi nu a vazut-o decat in imagini, iar Cristi Chivu i-a cumparat una.

    Iar vorbea mea preferata este “decat acasa cu cei dragi, mai bine in insule exotice cu cei dragi” :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus