un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dar cu fereastra ce-ati avut?

8 Dec 2008  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

E un bloc nou la mine în cartier, înalt de 6 etaje. Nu înţeleg de ce la etajul 3 nu au mai făcut fereastră. Ce-au avut cu ea? Cum îi explici proprietarului că toţi ceilalţi locatari au fereastră acolo, dar el nu are? Oare a dat mai puţini bani pe apartament?

    8 comentarii

  1. Poate a astupat-o proprietaru’, cine stie…

      (Citează)

  2. prea multa lumina strica :))

      (Citează)

  3. Tot ca dracu’ construiesc, aceleaşi cutii din beton nenorocite, acum au termopane şi o izolaţie ceva mai buna dar tot oribil arată. Bucureştiul ăsta e o mizerie de oraş, împuţit, cu clădiri aruncate aiurea, aglomerat, puţicios…
    Am tot sperat că nu vor mai face blocuri, nenorocirile astea de clădiri în care omul îşi pierde identitatea, în care vecinul ştie cînd te cerţi cu nevasta, cînd te iubeşti cu nevasta, cînd scapi farfuriile pe jos, cînd dai cu aspiratorul, cînd faci duş, cînd foloseşti WC-ul.
    Străzile pe verticală sunt o invenţie comunistă nenorocită şi din păcate nu vom scăpa niciodată, oricum nu amărăştenii…

      (Citează)

  4. stefane, inca rad. cat ai, 80-90 de ani? rar vad atata indoctrinare intr-o singura persoana. nasol. romanii aia ai dracu, acum 2000 de ani erau niste comunisti nenorociti. iar toti parizienii aia cretini (99% din locuintele din Paris sunt colective), toti sunt niste amarasteni.
    poza e f misto si total ilogica, exact cum trebuie sa fie bucurestiul. singura posibilitate pe care o vad e ca un cretin a uitat sa o faca (greu de crezut) sau altul sa o fi astupat. mai exista si posibilitatea unui arhitect cretin. sau niste photoshop….radu ? :)

      (Citează)

  5. eu zic ca de fapt un locatar a comandat special camera fara geam, pentru ca sa-si faca o camera secreta acolo. Camera de soc, stiu eu. Parerea mea.

      (Citează)

  6. Nu e photoshop… scumpa rau licenta. Cred ca au uitat sa puna geam, nu vad nici o alta explicatie logica pentru treaba asta.

      (Citează)

  7. cine stie poate si-a facut buncar

      (Citează)

  8. haahahha – foarte tare :)))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus