un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Culmea politicii

9 Dec 2008  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Cred că asta ar putea fi culmea politicii romaneşti: să scapi de Videanu de la Primărie şi să îl pună ăştia prim-ministru. Dacă se întâmplă asta, chiar se merită emigrarea în altă ţară.

Şi ce mârlănie au făcut ăştia cu taxa de înmatriculare, au promis că de la 15 decembrie o triplează şi au făcut acest lucru de azi. O mare bătaie de joc. Am un coleg care s-a ars aşa, căuta să facă rost urgent de 1000 de euro şi acum deja trebuie să caute 3000. Ca la noi la nimeni.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus