un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Halal promotii

28 Nov 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Mă uit pe eMag la promoţiile de Crăciun şi nu reuşesc să găsesc nici măcar un produs pe care să mi-l doresc şi care să fie şi ieftinit cu ocazia sărbătorilor. Cel mai amuzant este la Telefoane-PDA marca HTC, unde până zilele trecute un HTC Touch HD era pe la 2200 de lei iar azi este 2334 lei, un Touch Pro era pe la 2300 de lei şi azi e 2413 lei. Dar sunt la promoţie ambele. Să mai zic ce preţuri sunt în SUA în promoţiile de Black Friday şi cât de ieftine devin unele produse faţă de perioada normală de vanzare?

    3 comentarii

  1. Vezi ca majoritatea promotiilor de Black Friday sunt cu stoc limitat. Se fac cozi de pe la 3 noaptea in fata la magazine :).

      (Citează)

  2. Foarte multe sunt disponibile si online, nu tb sa te lupti pentru un loc in fata la coada. Iar stocurile sunt limitate pentru ca sunt foarte multi cumparatori, nu pentru ca ar pune cantitati mici la vanzare. Asa ca pe total prefer oricand promotiile de acolo.

      (Citează)

  3. adineauri m-am uitat si eu pe emag si preturile sunt chiar mai mari…
    promotiile sunt de ochii lumii

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus