un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ziua nationala

21 Nov 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Anul acesta 1 Decembrie pică a doua zi după alegerile parlamentare. Mă aştept deci să văd la televizor numai declaraţii din alea scârboase despre cum de ziua naţională românii îşi fac un nou viitor, cum nu se putea o zi mai simbolică pentru a sărbători această victorie şi cei 4 ani de guvernare nouă care ne aşteaptă. Vor fi peste tot steaguri şi sentiment naţional. Iar eu personal mă aştept la cea mai mică prezență la vot de până acum, având în vedere că multă lume va fi pe la munte sau alte destinații, având în vedere weekendul prelungit.

Ieri mi-am dat seama că nu ştiu în ce colegiu sunt. M-am decis să caut pe Google ca începătorii, scriind “în ce colegiu sunt?”. După o analiză sumară a primelor rezultate, cea mai bună şansă da a afla unde naiba sunt şi cu cine votez s-a dovedit a fi un blog, mai exact chiar cel al lui Vlad Petreanu, care şi-a pus de acum o lună aceeaşi întrebare ca şi mine. El descrie cum a reuşit să găsească un site suficient de informativ (hint: thinkopolis.eu). Încă o dată blogurile se dovedesc o sursă rapidă și eficientă de informație. Oricum, se pare că sunt în D16 şi S7 şi că din toţi candidaţii doar pe vreo 3 îi ştiu aşa, din auzite, dar nimic mai mult despre ei. Cred că o să votez la întâmplare sau deloc.

    1 comentariu

  1. nu stiu daca are prea mare importanta in ce colegiu esti pentru ca de votat nu poti vota decat intr-un singur loc[si ala cred ca e cel traditional in care mergi tu] iar acolo nu poti sa votezi decat pentru colegiul din care faci parte[eu unul sper ca asa sunt facute si distribuite buletinele de vot]
    la noi acest mister a fost de mult spulberat prin grija celor de la pdl care au lipit sistematic[chiar daca a doua zi dispareau] hartii in care “pdl va informeaza ca sunteti in colegiul x”. acu sincer, desi am citit foaia aia de vreo 10 ori, nu stiu sigur ce scria pe ea :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus