un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Starcraft 2 vine impartit in trei jocuri

11 Oct 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Blizzard a anunţat o chestie cam bizară, şi anume că mult aşteptatul Starcraft 2 va veni sub forma a trei jocuri diferite pentru campania single-player. Se pare că le-a luat atât de mult timp să definitiveze campania terranilor, prima în ordinea cronologică, încât până ar fi făcut şi celelalte campanii jocul s-ar fi amânat prea mult. Aşa că vor lansa jocul cu posibilitatea de a juca doar cu oamenii în single-player, apoi după un timp vor lansa un expansion ce va include campania zergilor şi încă un expansion ce va fi campania Protoss. Multiplayer-ul se va putea juca de la prima lansare, e vorba de împărţirea în trei doar a campaniilor single-player şi a poveştii. Fanii spun că e doar o încercare de a lua mai mulţi bani de la lume, lansând 3 produse în locul unuia complet. De pe Kotaku.

Tot pe site am găsit că Fallout 3 se lansează în 20 de zile. Mă simt bătrân pentru că îmi aduc aminte de primul Fallout şi de faptul că odată am stat 28 de minute pe ceas ca să încarce un nivel, pe un 486.

    1 comentariu

  1. Buna ziua! Ma numesc Adrian si doresc sa cumpar reclama pe acest blog sau putem sa ne intelegem la un link exchange cu site-ul meu http://www.jocuri24h.ro daca sunteti dispus contactati-ma pe adresa Adrian_linked@yahoo.com. Va multumesc!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus