un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dodge Challenger

7 Sep 2008  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

10 comentarii

Arăta super maşina, păcat că era în trafic mare şi nu l-am văzut şi “în acţiune”. Dodge Challenger SRT8, 6.1 litri, 425 CP (în tradiţia americană de a scoate 70 CP/litru, ca motoarele de Dacie), o căruţă de bani, acum şi în Bucureşti…

Dodge Challenger

    10 comentarii

  1. Radu, de data asta, te inseli :)

    Masinile americane, de obicei, scot mult mai putin de 70 cp/litru… 70 este foarte onorabil (Daciile scoteau 40cp/litru :) )

    Pe langa faptul ca arata bine, marele atu al masinii asteia este pretul… In mod sigur, este cel mai ieftin mod de a avea 425 cp sub capota… Mai are o surata americana, dar nu-mi vine in minte numele acum, la fel de ieftina, poate si mai ieftina, stiu ca era in jur de 14000 euro si avea motor V6 cu 250 cp… Interesant, nu? :D

      (Citează)

  2. Lasa ca Viper-ul scoate 600 CP dintr-un motor de 8,4 litri, deci 72 CP/litru :P

    In comparatie Mercedes scoate 612 CP dintr-un motor de 6 litri.

      (Citează)

  3. Well, consuma de rupe, e lesinata, foarte “ca pe vapor” in curbe.Dar la volanul ei te simti ca un copil de 5 ani care a primit o macheta de challenger.Ai o stare de entuziasm pe care nu prea l`am mai intalnit cand am condus o masina, un motor ce scoate un sunet excelent si o forma destul de atragatoare.

    Omule, fa tema asta sa se vada cum trebuie in IE, ce dracu. :)

      (Citează)

  4. Da-mi un screenshot cu randarea in IE, pt ca pe unde l-am incercat eu arata la fel, cu mici schimbari la randarea fontului dar care nu influenteaza cu nimic aspectul total.

      (Citează)

  5. Ti`am trimis pe mailul de la contact.Footerul ajunge peste header, portiunea alba de la posuri nu apare si astfel din cauza culorii fontului si a backgr nu se vede.De, asta e din cauza ie`ului, dar exista metode de rezolvare. :)

      (Citează)

  6. Si masinile nemtesti tot cam 70 CP/L scot. De ex. un Audi A8 ultimul model, cu motor W12 de 6 litri scoate aprox. 450cp. Tot pe acolo se invarte. Versiunea 4.2 are vreo 80cp/l. Deci nu e asa mare diferenta la motoare.

      (Citează)

  7. aMa, ai un Challenger? Nu de alta, dar modul in care ai descris Challenger-ul seamana foarte mult cu modul in care l-a prezentat Richard Hammond.

    Melk, pai sunt motoare americane (de generatie actuala) care scot ~26 CP/l..

      (Citează)

  8. corvette zr1 e un american cu 100 cp/litru. dar dupa mintea voastra nu e american. nu subestimati masinile americane!!!!!

      (Citează)

  9. Dorel, masinile americane nu pot fi subestimate. Au atins “rock bottom”.

      (Citează)

  10. In curand vom spune “care masini americane?”, dupa situatia in care se afla la ei industria auto.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus