un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Despre productia de Xbox 360

7 Sep 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

E un articol lung dar interesant pe VentureBeat despre cum fabrică Microsoft consola de jocuri Xbox 360, ce probleme au şi de ce atât de multe console se stricau permanent după vânzare (am citit cu alte ocazii de oameni care au trecut chiar şi prin 10 console deoarece se stricau frecvent). Include statistici interesante, precum faptul că doar 16 din 100 de procesoare făcute de IBM funcţionau bine sau că la început 68% din consolele scoase de pe linia de asamblare erau defecte. Sunt precizate ce decizii greşite s-au luat şi când şi de ce. E interesant de citit nu doar dacă vă interesează lumea consolelor video, ci şi ca să vedeţi cum se face un management de proiect la nivel mare şi cum graba strică treaba.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus