un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Review la HTC Diamond

12 Aug 2008  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Am uitat să spun că după ce am testat săptămâna trecută acel HTC Touch Diamond de la eMag, am scris pe forumul lor un review de 4800 de cuvinte şi am făcut şi două filme cu interfaţa, pe care le puteţi vedea “after the break” după cum zic străinii. Concluzia rapidă: cel mai bun telefon-PDA de pe piaţă, până apare HTC Touch Pro.

    9 comentarii

  1. Frumusel, poate poate pun si eu mana pe unul (cumpar din magazin) ! :D

      (Citează)

  2. Pare lent in Opera si cand vezi poze sau albume. Dar interfata e foarte reusita.

      (Citează)

  3. Nu pare lent, chiar e lent. Merge sacadat. Orice foloseşte interfaţa grafică şi flip merge sacadat.

    În rest numai de bine, poate şi cu puţin overclocking.

      (Citează)

  4. Da, se comporta uneori ca un calculator care nu e suficient de puternic pentru a rula anumite programe. Asa ca deseneaza mai incet ferestre, raspunde mai greu la comenzi, gandeste mai mult… TOtusi nu mi s-a parut deranjant de lent si aveam pe el firmware 1.35, chiar primul. De atunci HTC a scos cateva update-uri si toate maresc viteza interfetei, pe langa alte imbunatatiri minore. Asa ca nu poti merge decat spre mai bine.

      (Citează)

  5. exista vreo aplicatie pt blogging de pe windows mobile 6.1 ? daca da, cred ca asta e picatura care-mi umple paharul si ma determina sa-mi iau htc diamond !

      (Citează)

  6. Hmm… exista un RSS Reader pt a citi alte bloguri. Iar pentru a scrie, poti accesa blogul in mod normal si scrii asa cum vrei. Nu mai tin minte cum era pe Opera 9.5 pe Diamond, dar pe PDA-ul meu cu Opera 8.65 pe care blogam din strainatate aveam problema ca nu imi afisa caseta in care introducea tag-urile. Asa ca nu adaugam tag-uri la post. Dar in rest mergea foarte bine wordpressul. Poti oricand sa postezi si prin email dupa mici configurari la blog.

    Pt blogging as lua HTC Touch Pro, mai nou, care e un Diamond cu tastatura completa QWERTY, plus slot de card, flash la aparatul foto si baterie mai mare.

    Am gasit o aplicatie numita moBlog pt WM aici. Nu stiu cum merge

      (Citează)

  7. Am testat si eu un htc diamond, merge relativ bine, e frumos, nu am ce spune. Dar aici vad ca nu se discuta despre un mare avantaj priv aceste gageturi, GPS-ul la testat cineva? Daca da astept parerea lor. Eu am fost de la Bucuresti la Alba Iulia (prin sinaia) si de la brasov (aprox dupa vreo 4 ore) HTC-ul a inceput sa se inchida ca nu are baterie (dar era connectat la incarcator de masina) dar in acelasi timp puteai sa gatesti micul dejun pe el (la propriu).

      (Citează)

  8. Da, am zis si eu pe eMag ca se incinge foarte mult in utilizare normala, iar pus la soare in parbriz probabil ca faci oua pe el. Faza cu bateria e bizara, poate nu era incarcatorul conectat bine (eu am un Asus care face probleme cu incarcatorul daca nu e infipt intr-o anumita pozitie in bricheta). Teoretic ar tb sa mearga bine cu incarcator, verifica daca era aprins LED-ul de alimentare de pe incarcator.

      (Citează)

  9. E verificat, nu s-a intamplat doar o data, a fost de vreo 3-4 ori si totul in mers, fara oprire ca sa-l mut de colo colo sau sa-l ating din greseala. Iar cu parbrizul nu a stat acolo, l-am pus in fata bordului (logan) unde a stat marea majoritate a drumului in umbra, dar nu avea cum sa circule aerul acolo. Eu am un glofiish x500 pe care il folosesc, nu se incalzeste decat atunci cand vb peste 20 min la el, merge bine nu ma pot plange. Am mers de la Bucuresti-Baile Olanesti-Bucuresti-Constanta fara probleme cu el, dar nu se misca cum se misca HTC-urile. Oricum sincer daca vrei GPS pt drumuri lungi nu HTC Diamond (parerea mea). Bafta

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus