un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Obama si Biden

23 Aug 2008  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Barack Obama, candidatul democrat la preşedinţia SUA, l-a ales pe Joe Biden, senator de Delaware, ca vicepreşedinte al său în cazul în care va câştiga alegerile. De acum vor lupta amândoi pentru a obţine victoria. Pe CNN ziceau că Biden este o alegere foarte bună pentru tandemul cu Obama, deoarece îi va aduce voturi de la toate categoriile sociale indecise sau la care Obama nu avea mare succes până acum.

Culmea e că de când cu conflictul din Georgia, McCain a revenit în sondaje şi l-a egalat pe Obama. Internetul este plin de articole despre cât de varză e McCain, de diversele sale minciuni, de faptul că recent nici nu ştia câte case are (cică vreo 10, toate de lux), dar asta e doar pe Internet şi nu are mare influenţă asupra votului final.Poate face McCain vreo surpriză şi câştigă alegerile, ceea ce n-ar fi prea bine pentru situaţia la nivel global.

    6 comentarii

  1. Sincer nu stiu cat a putut influenta situatia din Georgia acele sondaje in conditiile in care multi americani nici nu stiu ce e aia Europa.

      (Citează)

  2. ma mir ca nu se exploateaza mai mult nefericita asemanare de nume. de cand cu Biden, avem asa:

    O*AMA BI***DEN

    oare sunt singurul care e shocat de coincidentele astea? cel mai mare dusman USA are aproape acelasi nume cu cel mai important candidat…

      (Citează)

  3. Pai au fost acum cateva luni niste jocuri de cuvinte cu Obama Osama si publicul nu a reactionat bine, majoritatea americanilor au zis ca e doar un nume, nu conteaza asta, aia de-au facut gluma (un reverend, parca) si-a cam luat-o… asa ca a doua oara n-ar mai merge.

    Plus ca Obama l-a somat pe McCain sa duca o campanie normala, in care sa zica de ce ar fi el presedinte mai bun si ce ar face pentru america, in loc sa tot bata moneda pe faptul ca Obama e negru si din astea.

      (Citează)

  4. n`as fi crezut ca am sa vad prea curand un presedinte american negru. ce nu poate face marketingul

      (Citează)

  5. kennedy a zis ceva de genul ‘ in 40 de ani vom vedea un presedinte negru’.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus