un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Wanted

29 Jul 2008  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Filmul e o combinaţie de Matrix, Mr. and Mrs. Smith şi jocul video Assassin’s Creed. Un tânăr fără mari speranţe de la viaţă (James McAvoy, care după rolurile din miniseria Dune şi din Atonement e pe drumul spre a ajunge un actor mare) descoperă că este fiul unui asasin de elită, membru al unei frăţii secrete de asasini ce aveau şi puteri supra-omenesti (erau mai rapizi, mai puternici, etc, ceva gen Matrix). Împreună cu Angelina Jolie se antrenează şi căuta să-şi răzbune tatăl ucis de un alt asasin ce părăsise această frăţie.

Filmul are acţiune la cote înalte, dar cam atât. Intrigă e cam trasă de păr, iar prea multe cascadorii (în special urmăririle cu maşini) sunt făcute pe calculator şi parcă nu au farmec. Mai bine le făceau mai puţin spectaculoase dar reale. Şi sfârşitul e un pic prea brusc, filmul nu pare a avea un punct culminant iar personajele sunt cam fade. Noroc că e multă acţiune şi mult spectacol şi pentru asta merită văzut.

    4 comentarii

  1. total de acord cu tine, putea fi mult mai bun insa prea au tras de par cascadoriile, dar banuiesc ca nici nu s-a vrut un film real ci unul “entertaining” si la capitolul asta sta f bine :P

      (Citează)

  2. lol, asta spuneam si eu (asemanarea cu assassin’s creed) unora, si ei se uitau la mine ca si cum nu prea ar fi asa.
    Pentru mine a picat la fix filmul asta. De cateva zile joc Assassin’s Creed in disperare. Imi place la nebunie (nu neaparat jocul in sine, ci ideea). De gandeste-te ca dupa joc mai apare si-un film tot cu fratii de asasini care omoara cu scopul de a face o lume mai bine.
    Mi-a placut la nebunie filmul :D
    Eh, dupa ce s-a terminat nu-mi mai placea asa mult, dar in timpul filmului cand aflam detaliile si asemanarile cu jocul, mi-a placut la nebunie :)

      (Citează)

  3. E tare jocul, desi n-am ajuns pana la sfarsit, dar cred ca il voi termina intr-o zi ca nu mai aveam mult. Devenea cam repetitiv dupa un timp iar dificultatea nu crestea.

      (Citează)

  4. Da, e intr-un fel putin plictisitor :)
    Dar pe mine m-a tinut in suspans ca eram curios ce se intampla in ‘real life’. O sa creasca dificultatea la memory block 5. Acolo sunt eu si deja incep sa trantesc mouse-ul cand vad ca ma omoara doua garzi :|

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus