un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Love Guru si The Happening

19 Jul 2008  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Love Guru e o comedie cu Mike Myers şi Jessica Alba. E ok filmul, dar nu se ridică la înălţimea seriei Austin Powers deşi are cam aceleaşi glume. Din păcate, nici Jessica Alba nu este prea folosită în film, şi mă aşteptam la glume mult mai porcoase. Am rămas cu impresia că n-au utilizat la maxim ideile şi scenariul pe care l-au avut la dispoziţie.

The Happening este pe atât de prost pe cât mişto făceau de el diverse site-uri precum The New Republic şi Cracked. Un film cu Mark Wahlberg în care copacii încep să secrete un fel de virus ce îi face pe oameni să se sinucidă în diverse moduri, aceasta fiind metoda naturii de a se apăra de distrugerile omului. E plictisitor şi penibil până la capăt, eu îmi doream să se sinucidă toţi cât mai repede dar n-a fost să fie, bulangii au scăpat. M. Night Shyamalan n-a mai făcut de multă vreme un film bun. Când nevasta i-a zis că a luat desertul cu un coleg de la servici şi Mark a făcut o faţă plină de durere zicând “you lied to me?!?”, de parcă “desert” ar fi însemnat sex anal cu 3 negri dotaţi în loc de mâncat o prajitură cu un coleg de birou, am crezut că mă sinucid eu. Dacă aş fi dat bani ca să văd filmul ăsta chiar o făceam.

    9 comentarii

  1. Varza love guru, noroc de jessica alba. Umor pentru americani prosti pentru ca nu a fost nici o faza amuzanta, numa chestii de genu ‘aluneca pe gheata’ si ‘luat puc in cap’.

    The happening a fost interesant pana cand s-a descoperit de ce oamenii se sinucideau. Sa fim seriosi, nu au cum sa evolueze toate plantele asa de rapid, si TOATE. odata. Sugeala. Pentru oameni care habar n-au biologie.

    PS : am ban pe linkmania de 3-4 ani ce zici sa-l scoti ca astia inca nu mi-o pus fiberlink sa am alt ip. Stii tu ip-u meu.

      (Citează)

  2. Abi n1 =)) el cere scoaterea unui ban :))

    Love guru = tampenie de film
    The Happening = fim despre emo kids
    Nu-i sta bine lui Martin Wahlberg intr-un asemenea rol (film bun :Shooter)
    Sinceritatea este baza unei casnicii cica … n-a putut zice si asta ca l-a sarutat pe ala sau ceva de genu?! prea penibila faza

      (Citează)

  3. N-am mai intrat pe Linkmania de vreo 2 ani, nu mai am acces nici treaba cu ei.

      (Citează)

  4. abi daca doreste Estel (daca nu ma insel :p) adica nwradu sa te “ierte” iti scot eu banul :)
    Eh , nici de 2 ani :) 27 decembrie 2007 :D

    app Love guru are nota 3.4 din 6.492 de voturi…e clar

      (Citează)

  5. eh..pe vremea mea aveai treaba :)

      (Citează)

  6. Din partea mea scoate-i banul, desi nu mai stiu ce reguli sunt acum si pt ce a luat si cum mai tratati situatia. Cred ca sunt aproape 2 ani de cand n-am mai avut timp de Linkmania.

      (Citează)

  7. Eu de tine mi-am adus aminte cand am dat peste blog mai demult si acuma mi-o venit chefu de San Andreas multiplayer. Ban-urile ar trebuii sa tina pana faci 18 ani si nu mai esti retardat :D

      (Citează)

  8. pff san andreas…credeam ca vorbesti de cs , nasol :)) daca era legat de Cs te ajutam…asa sry :)
    nu stiam ca nwradu avea admin si acolo :-” .. in fine

      (Citează)

  9. ziceam de forum. am ban pe forum

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus