un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Carrefour si Playstation

20 Iul 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Am fost în noul Carrefour Vitantis, de lângă hotelul Rin Grande de la târgul Vitan. Nu mi-a plăcut, este mic şi nu am găsit tot ce vroiam pe la alimente. Tot în Cora Pantelimon voi merge la cumpărături.

Interesant este însă un magazin TechnoMarket de lângă Carrefour, un fel de Media Galaxy cu de toate şi preţuri destul de bune. E nou deschis şi m-am uitat un pic prin el. Asta mă aduce la altă problemă, cea a consolelor Playstation 3. Cea care era la vânzare acolo nu era “backward compatible”, scria mare pe cutie că jocuri de Playstation 2 nu vor putea rula pe această consola. Şi am auzit recent o ştire conform căreia Sony ar renunţa complet să mai integreze chip-ul de compatibilitate în console, pentru a reduce preţul acestora. Aceeaşi ştire spunea că probabil primele Playstation 3 scoase pe piaţă, care aveau acest chip, vor fi acum mult mai căutate la vânzare sau second-hand.

Mi se pare o idee super naşpa asta. Planurile mele pe termen lung includeau un televizor LCD şi o consolă Wii sau un Playstation 3. Dar pe acesta l-aş fi luat şi pentru a juca o grămadă de jocuri bune din trecut, de PS2, la care nu am avut acces niciodată, precum seria Final Fantasy şi altele. Dacă nu va fi compatibilă cu jocurile vechi, ar trebui să o vândă la jumate de preţ, pt că îi iau jumate din farmec.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus