un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Abonament nou la Vodafone

21 Jul 2008  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Mâine mă duc să-mi schimb abonamentul la Vodafone. De mulţi ani îl am pe cel de 4 euro, la care nu am nici un bonus în afară de cele 30 de minute de fidelitate. La super-ofertă acum este abonamentul Vodafone Complet, care pentru 7 euro îmi oferă lunar 50 de minute naţionale, 150 de minute în reţea şi 150 de SMS-uri (care îmi sunt inutile, nu cred că am trimis atâtea în toţi anii mei pe Orange şi Vodafone). Dar pt 3 euro în plus pe lună merită acele minute suplimentare. E valabilă oferta până pe 24 iulie, bine că am aflat de ea.

    6 comentarii

  1. e faina oferta, dar din pacate nu e valabila decat la fidelizare din cate stiu eu, asa ca vei fi nevoit sa semnezi un contract pe doi ani cu ei ca sa beneficiezi de abonamentul asta

    PS: partea buna daca o sa beneficiezi de oferta asta e ca iti vei putea lua si un telefon la pret promotional, in cadrul aceleiasi prelungiri de contract ;)

      (Citează)

  2. Am fost si am intrebat. E cu 2 ani, da, dar asta nu ma deranjeaza. Si in timpul asta pot lua un telefon PDA la pret redus cu prelungirea abonamentului, ceea ce voi face candva.

      (Citează)

  3. si eu mi.am facut abonamentul asta, am trecut de la cartela si am putut sa.l semnez pe un an doar. singura diferenta intre 1 an sau 2 era pretul telefonului ,daca vroiam sa.mi cumpar unul nou.

      (Citează)

  4. Azi am facut si eu schimbarea, mi-a placut ca era vorba de 7 euro cu TVA inclus.

      (Citează)

  5. cica mai nou toti sunt obligati sa exprime preturile cu tva cu tot. si orangeul a facut la fel.

      (Citează)

  6. Da, iar asta a dus pana la urma la o ieftinire. Probabil daca n-ar fi fost obligati ar fi vandut acest abonament la 6,99 euro fara TVA, pe cand acum, ca sa prinda efectul psihologic al celor 99 de centi, l-au pus atat cu tot cu TVA. 8,31 euro n-ar fi fost o suma atragatoare.

    Intamplator azi am fost cu 3 colegi la magazinul Vodafone. Si au facut si ei diverse modificari in abonamentelor lor, s-au interesat de extraoptiuni, etc. Iar intreband-o pe vanzatoare ce abonament au acum si cat platesc, aia le spunea la modul “acum va costa 7.12 euro fara tva si cu o extraoptiune de 3.5 euro fara tva, iar cu noile modificari veti da 7 euro cu tva si 3 euro cu tva”. Si cat mai intrebam noi de TVA, fara TVA, exclama vanzatoarea “vai m-ati zapacit cu TVA-ul asta, m-am incurcat cand e inclus si cand nu e”. De parca nu cei de la Vodafone si Orange (si Metro) ar fi fost cei care ne-au incurcat ani la rand cu tarife fara TVA, doar ca sa para mai mici.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus