un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trupa Indiggo cucereste America

19 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Văzut la ştirile de seară şi găsit pe YouTube, mie mi se pare cam tragic filmul. Nu cred că ţine minte nimeni vreo melodie marfă a trupei Indiggo, dar după ceva scandaluri cu Eurovision şi parcă şi alte concursuri şi melodii, cele două gemene vor acum să dea America pe spate. Îmi aduc aminte când făcea lumea mişto de ele prin Gheorghe Lazăr, noroc cu mămica profesoară de română. David Hasselhoff e amuzant şi mă bucur să văd că arată bine după ce probleme a avut.

    14 comentarii

  1. OMG! Nu-mi vine sa cred cat sunt de taranci. Este absolut incredibil tupeul si lipsa de talent pe care le au fetele astea. Ele ce cred, ca ar fi cazut juriul pe spate daca se dezbracau? Adevarul e ca nu ai nevoie de mult talent ca sa faci porn, sunt pe drumul cel bun.

      (Citează)

  2. AND WE’RE TWINS!

      (Citează)

  3. mai bine se duc la produs…

      (Citează)

  4. Pe-ni-bil!
    Dar ce probleme a avut Hasselhoff?

      (Citează)

  5. Aparuse intr-o vreme pe net o inregistrare cu el manga prin casa, parca se imbolnavise si de nu stiu ce chestie… dar cred ca s-a tinut de dezalcoolizare si acum pare mai bine.

      (Citează)

  6. 2 – 3 handjob-uri si reusesc fetele, trist :)

      (Citează)

  7. Pai cine nu are fantezii cu gemene?

      (Citează)

  8. Da’ astea cine mai sunt? Versiunea americana a Cheky Girls? Si te mai intrebi de ce suntem priviti cum suntem priviti……

      (Citează)

  9. Sabotor, nu jigni niste eleve care mereu luau premiul 1 in liceu :P

    Sunt un fel de Cheeky Girls dar fara succes in muzica si barbati.

      (Citează)

  10. Oooo, fete studioase zici :))
    Or fi din categoria olimpicei la matematica Simona Senzual :)))

      (Citează)

  11. Fete premiante, tin minte printr-a 11a, ele erau cu un an mai mari si erau la serbare cu niste coroane imense pe cap si foarte mandre. Sigur, faptul ca mama era profesoara in liceu si tata diplomat, nu a influentat rezultatele deosebite ale fetelor premiante.Niste toape si atunci

      (Citează)

  12. Fac Romania de ras.

    :|

      (Citează)

  13. EnoSiretschiValmiki

    04/11/2010 la 6:55 PM

    cel vechi de zile si aici in vizita cu petrodolari si nave extraterestre cu fructa cerului la fii
    cele mele numai atomic tv pomul meu ce mi aminteste restul numelui meu.pupy&tot.

      (Citează)

  14. Epic comment-ul de mai sus.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus