un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Simona Sensual despre trafic

4 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

“Am avut foarte multe accidente de maşină şi în ultimul an, sper să le mai răresc numărul. De cele mai multe ori a fost vina mea. Oricum, la 18 ani îmi buşeam zilnic maşina. Bine, nu era ceva grav, dar… intram în tot ce prindeam. Eram şi cunoscută atunci cînd mă duceam la Poliţie, la secţia «daune şi incidente uşoare» (sic!),ca un cal breaz. «Iar a venit Sensual?», se întreba. «Da». «Blonda?». «Da, blonda»”

Din Jurnalul Naţional.

Eu am avut recent primul accident din ilustra mea carieră. Nimic prea grav, dar tot am stat vreo 5 ore pe la Poliţie, iar apoi am avut noroc că s-au ocupat alţii de asigurări, reparaţie şi tot ce mai trebuia. Dar cu această ocazie mă gândeam că sunt unii oameni care au accidente foarte des, să zicem lunar. Fie ghinionişti fie neatenţi, dar li se întâmplă des, şi la fel de des stau pe la Poliţie cu orele. Nu ştiu cum rezistă aceia, dar cum rezistă Simona Sensual? Dacă loveam zilnic maşina, mă sinucideam.

    4 comentarii

  1. Eh, cum sa reziste? Datorita faptului ca e foarte “inteligenta”… Daca avea ceva in cap, mai lua niste ore de condus, mai punea pe vreunu’ sa-i arate cum se conduce…. sau arunca cheile de la masina.

    Nici nu vreau sa ma gandesc ce scoala de soferi a facut si cum a luat examenul pentru permis.

      (Citează)

  2. acum vreo cateva luni Raluca Sandu, fata celui de la Federatia de Fotbal, a avut 3 (TREI) accidente in aceeasi zi. Masina era un hummer. La ea cum o fi?

      (Citează)

  3. simona nu sta mult la politie. rezolva totul pe cale orala.

      (Citează)

  4. aveam si eu o calitate ca sofer: nu facusem accident niciodata…
    apoi, dupa 10 ani de glorie, am facut 2 la distanta de 2 saptamani, schimband exact aceleasi piese de 2 ori, odata pe chelutiala mea, odata pe`a adversarului…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus