un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hai sa ne batem in pronosticuri!

7 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Ştiam de la alte campionate jocul Predictor de pe site-ul oficial, dar acum a fost îmbunătăţit. Pe scurt, până începe fiecare meci poţi bifa ce rezultat final crezi că va avea (1×2) plus alte chestii precum numărul de goluri sau primul marcator, iar după ce are loc meciul vedem cine a avut dreptate şi a luat mai multe puncte. Spre deosebire de alţi ani, a fost introdus acum conceptul de liga privată, cu alte cuvinte te poţi întrece în rezultate cu prietenii.

Aşa că am făcut o ligă privată pentru oricine vrea să mi se alăture în acest joc. Pentru a participa trebuie să intraţi pe site-ul oficial la secţiunea Predictor (http://en.predictor.euro2008.uefa.com/), să vă înregistraţi (e foarte rapid), iar apoi intraţi la secţiunea Leagues şi alegeţi Join Private Leagues. Acolo introduceţi codul 46627-3062 pentru a intra în liga mea. După ce aţi intrat în liga, puneţi pronosticuri pe meciuri (click pe câştigător sau pe meci egal, vedeţi regulile pe acolo).

Ştiu că e foarte din scurt (trebuie intrat până astăzi la începerea primei etape), dar dacă sunt mai mulţi doritor şi nu au apucat să intre până sâmbătă la ora 18 putem face alta liga în care se vor puncta meciurile din a doua fază a grupelor în sus.

    3 comentarii

  1. Hai ca am intrat, sa vedem ce inspiratie o sa avem.

      (Citează)

  2. io cred ca n-ai vazut-o p-asta! http://www.emag.ro/euro2008/

      (Citează)

  3. Si astia si-au pus sistem de pariuri, nu numai emagul:
    http://pcgarage.ro/euro-2008/
    http://www.magazinultau.ro/euro2008.html

    Acuma nu stiu cine pe cine imita.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus