un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Firefox 3

17 Jun 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

De plictiseală în timpul meciului am instalat noul Firefox 3. Mozilla a avut mari probleme cu serverele, acestea fiind picate mereu. Aşa e când îi indemni pe toţi să facă un record mondial şi să tragă în prima zi programul… nu faci faţă la prea multe cereri. Până la urmă am reuşit să iau softul de pe getfirefox.com, după multe refresh-uri ca să se încarce pagina. Acum e şi mai bizar, merge site-ul dar te invită să iei versiunea 2, nu 3. Încercaţi acest link direct pentru versiunea de Windows En-US şi poate aveţi noroc.

Am pus programul peste versiunea 2, s-a instalat OK. Nu merge încă Tab Mix Plus şi îmi pare rău, pentru că mă bazam mult pe acea extensie. În rest cam toate celelalte nu mi-au făcut probleme. FF3 merge mai repede iar noua bară de adrese e marfă rău, merită upgrade-ul.

    11 comentarii

  1. e oficial acum la 12 am primit si mail pentru acel “pledge”;merge direct de pe pagina cu o viteza rezonabila

      (Citează)

  2. numai mie mi s-a intamplat ca toate folderele de bookmarks sa-mi dispara si arhiva sa-mi revina la site-urile pe care intram acum cateva luni?

      (Citează)

  3. mie imi pare rau ca nu mai functioneaza extensia Google Browser Sync si nici nu va mai functiona pe Firefox 3

      (Citează)

  4. Ce e asa nemaipomenit la bara de adrese?

      (Citează)

  5. da… nici eu nu vad nimic deosebit la ea

      (Citează)

  6. Interesant e si search-ul din dreapta sus care are si alte functii de ex. calculator. Poti sa scrii 2+2 si ai rezulatatul :)

      (Citează)

  7. L-as lua si eu, da’ astept ora 20, ca nu vreau sa-i ajut in stabilirea recordului ….

      (Citează)

  8. Sa presupunem ca ai vazut in ultima saptamana un clip pe YouTube care se chema “Mentos and Coke”. Nu mai stii adresa sau poate nu mai stii exact nici macar daca era pe YouTube sau alt site asemanator. Adresele de youtube nu au si numele filmului in titlu, au doar un sir de caractere pe care nu cred ca il poate retine cineva. Dar e suficient sa scrii in bara de adrese “Mentos” si iti arata si acel rezultat. Daca scrii “Firefox” iti va arata inclusiv postul meu si orice alta adresa ce contine in link sau in titlul paginii acel cuvant. Asta mi se pare o chestie super tare atunci cand cauti dupa un timp vreo pagina pe care nu mai stii pe ce site ai vizitat-o.

    In plus, cauta si in bookmarks, poti apasa pe steaua din dreapta adresei pt a retine pagina, poti adauga tag-uri… loveste si in del.icio.us cu ocazia asta, mai ales ca se cauta rapid in ele. Mi se pare cea mai misto inovatie.

    @george: aia cred ca e de la Google si sugestiile de cautare. Poti scrie pe Google 2+2 si iti da rezultatul. Eu il folosesc pentru conversii de genul “12 miles in kilometres” si din astea.

      (Citează)

  9. @nwradu: corect, e de la google. misto oricum:)

      (Citează)

  10. Pt Tab Mix Plus intra pe pagina creatorului extensiei http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=7031 si alege versiunea pt developeri si ai rezolvat-o.

      (Citează)

  11. Mi l-a zis Rats de ieri, am luat extensia si merge bine. Acum mai ramane doar del.icio.us sa o faca si pe a lor sa mearga.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus