un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Daca as fi Van Basten

17 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Aş gândi la modul următor: “cu cine aş vrea să mă întâlnesc în etapele următoare ale Euro 2008? Cu România, cu care în ultimele două meciuri directe am făcut egal şi am luat bătaie? Sau cu Franţa sau Italia, pe care acum câteva zile i-am bătut de i-am spart? Hmm…

Plus că şi rezervele Olandei nu sunt tocmai nişte vărzăi. Şi fiind rezerve vor acum să se impună, ca să le crească preţul şi valoarea la cluburile la care joacă. Tare mi-e frică astă seară că vom asista la un meci dureros.

    8 comentarii

  1. Antrenoru de el

      (Citează)

  2. Van Basten știe că Italia a început prost toate campionatele și totuși a terminat de multe ori campioană.

    Apoi dacă tot am făcut un egal și i-am bătut în ultimele două meciuri, de ce să nu menținem acest avantaj? :)

    Din fericire nu mai este așa mult până la meci… :)

      (Citează)

  3. Sau ar putea gandi asa: ‘decat cu Franta si Italia forte in fotbalul mondial, mai bine cu Romania care s-a chinuit sa dea un gol in 2 meciuri, unde noi am dat 7’.
    Plus ca si rezervele Portugaliei au vrut sa se impuna … dar n-a fost sa fie!

    Hai Romania!

    PS: ce ne costa sa visam?

      (Citează)

  4. plus ca ei este deja calificati, de ce ar ajuta pe altcineva decat pe ei? de ce sa riste accidentari, oboseala, cartonase … totul depinde de noi, nu de ei … sansa noastra este in piciorusele noastre … Hai Romania … aaa … uitai, si in creierasele noastre … hihihiii

      (Citează)

  5. da interesanta abordare… dar care e sansa sa pice cu romania tocmai in semifinale daca ne lasa acum sa trecem de grupe?:)) teoretic e mult mai convenabil cu italia sau franta care n-au aratat mare lucru. in fine vorbe sunt multe de zis. vedem diseara

      (Citează)

  6. am vazut destule=)) concluzia: romania a jucat doar ceva mai bine decat cu franta, insa nimic interesant. cu italia ramane cel mai bun meci, insa nu mai conteaza. olanda si italia ruleaza

      (Citează)

  7. Plictisitor rau meciul. Nici nu imi mai pasa de rezultat cand am vazut cum se joaca. Se vede ca nu avem jucatori, in afara de Mutu, care sa joace la un nivel inalt. Niculae nu s-a vazut, Banel era mai incet decat cel care il tinea si n-a facut nimic tot meciul, dezorganizare in aparare si in atac… Putea sa fie 5-0 la ce ocazii au mai avut aia, fara sa se forteze.

      (Citează)

  8. dejaba le-am zis vecinilor ingalbeniti pana in dinti cu esarfe si tricouri ca o luam de la portocale ca nu m-au crezut, au vrut sa facem pariuri. iar despre it-fr am spus doar ca nu va fi egal, in ideea ca aia n-o sa stea ca pensionarii in situatia lor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus