un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Review la PDA-ul Asus P750

19 May 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Ziceam acum ceva vreme că am primit de la eMag în teste un telefon-PDA model Asus P750. L-am testat o săptămână, l-am butonat, am scris un review de 4000 de cuvinte care poate fi citit de cei interesaţi pe forumul eMag. Concluzia a fost că deşi nu voi cumpăra acest model, abia aştept să-mi iau un telefon-PDA plus opţiunea de Internet nelimitat la 4 euro de la Vodafone. Probabil va fi vorba de HTC Diamond, Sony-Ericsson Xperia sau viitorul iPhone, deşi ultimă variantă are şanse mici rău.

Tot cu această ocazie am ajuns la concluzia că în ultima perioadă mi-am cumpărat o grămadă de gadgeturi diverse şi voi scrie câteva cuvinte despre fiecare.

  3 comentarii

 1. Sper ca stii ce inseamna internetul nelimitat de 4,7 euro/luna de la vodafone.

  Daca nu… aici.

    (Citează)

 2. Stiu ca e limitat la cei 500 MB, dar pt browsing si messenger si mail si cate un update sau ceva e mai mult decat suficient. Dupa aceea cred ca doar iti limiteaza banda, asa ca merge in continuare. Nu vreau sa fac downloading pe netul mobil si nici sa il folosesc ca modem.

    (Citează)

 3. Dupa cei 500 MB te taxeaza, dar nu asta e problema. Eu am renuntat la serviciu TOCMAI pentru ca nu iti poti folosi mailu’ de pe POP3. E stupid.

  Daca ai mail pe Yahoo, poti folosi o aplicatie java Yahoo Mobile 3.0 (parca asa ii zice) si iti verifici lejer mailul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus