un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

XP SP3 pe 29 aprilie

22 Apr 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Microsoft va face disponibil pentru download al treilea Service Pack pentru XP pe data de 29 aprilie, s-a anunţat pe site-ul lor. Nu ştiu ce noutăţi aduce pentru că nu prea m-a interesat, dar din zvonuri se pare că va îmbunătăţi viteza sistemului de operare. Asta e un fel de cui în plus în coşciugul lui Vista.

  5 comentarii

 1. scuze, ie offtopiculetz, da nu’ti mai gasesc adresa de e-mail, zi si mie unde luasi domeniul?
  multam si delete asta

    (Citează)

 2. Daca ai un computer format din componente vechi de cel mult doi ani, nu gasesc niciun plus pentru Windows XP in fata lu’ Vista.

  XP e intr-adevar mai rapid pe vechituri. Atat.

    (Citează)

 3. dezmatz, domeniul prin claus.ro, hosting pe dreamhost.com

  Melk, un plus pentru XP este faptul ca deja il ai, pe cand Vista te costa alti bani, si deja il stii bine, nu trebuie sa inveti sa utilizezi ceva nou. Pentru noi poate nu e asta o problema, dar la nivel de corporatie, unde de altfel sunt banii cei mai multi, Vista momentan e doar o complicatie in plus.

    (Citează)

 4. Ai dreptate, este un plus ca il ai. Dar e ca si cum ai zice ca nu-ti iei masina noua pentru ca ai deja o Dacie veche care inca functioneaza.

  Dar stiu multa lume care, daca ar avea de ales un sistem de operare nou, ar alege tot Windows XP. Pentru ca au citit peste tot pe Internet ca Vista e mai prost. Desi nicaieri nu s-au adus argumente plauzibile. (vorbesc de user normal, nu firme mari)

  Daca vorbesti despre corporatii, asa este, sunt costuri mari nejustificate si pot sa apara incompatibilitati cu diferite programe vechi care nu au fost updatate. Aici nu este problema Vista, dar complicatiile apar.

    (Citează)

 5. Vad ca deja e pe trackere, fiind versiunea RTM care e finala. Daca il instaleaza cineva poate ne zice ce are in plus.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus