un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Umbrele transparente

22 Apr 2008  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Astăzi în timp ce mă uitam la cum se strecoară oamenii prin furtuna ce a fost în Bucureşti mă întrebam de ce nu sunt toate umbrelele făcute din material transparent. Avantajele sunt clare: poţi vedea prin umbrelă cum mergi prin mulţime, dacă trebuie să îi fereşti pe alţii, vezi cerul, vezi ce e deasupra ta, pe unde eşti… Ba chiar şi materialul transparent este mai gros şi deci mai rezistent la vânt şi apă. Nu văd nici un dezavantaj al umbrelelor transparente.

Tot cu această ocazie mă uitam la nişte fete de liceu, îmbrăcate în tricouri strâmte, până la buric, şi pantaloni mulaţi, cum treceau ude leoarcă prin ploaie, fiecare formă a corpului clar conturată. Era excitant, deşi în acelaşi timp îmi era milă de ele.

    7 comentarii

  1. excitatie si mila? nu merg impreuna. regandeste plz.

      (Citează)

  2. plus, umbrelele transparente merg la orice tinuta :)

      (Citează)

  3. Si unde mai pui ca sunt atat de GAY pt un barbat !

      (Citează)

  4. omg era excitant! ce-ai mai zis-o p-asta!

      (Citează)

  5. Linux, esti atat de gay pentru un barbat? Nu ca ar fi ceva in neregula, dar de ce te-ai hotarat sa recunosti abia acum, dupa atatia ani? :P

      (Citează)

  6. LoL , eu nu am umbrela transparenta , dar am vazut la vre-o 2 pe strada si erau prea gay ! Hai recunoaste ca si tu ti-ai luat una :D

      (Citează)

  7. Eu sunt genul “fundul in masina” si nu cred in umbrele. Cand e de iesit in ploaie, am un impermeabil cu gluga prin care nu trece apa, imi tine de cald si imi permite si sa ma misc normal.

    Intamplator in timpul furtunii de ieri eram la Opera, asteptam inceperea spectacolului (poate nu trebuia sa zic asta avand in vedere tentele gay ale discutiei, dar na… chiar eram acolo pentru spectacol :P). Si cum venea lumea pe ploaia aia mare, uzi leoarca, era clar ca o umbrela nu-i ajuta cu nimic. Un impermeabil ar fi facut minuni insa…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus