un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nokia s-a inteles cu nemtii

8 Apr 2008  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Se pare că Nokia va oferi compensaţii de 200 de milioane de euro celor ce vor avea de suferit din închiderea fabricii din Germania şi mutarea ei în România. Bun, treaba lor, dar mie asta îmi spune un singur lucru: că salariile şi costurile în România chiar sunt mici rău, de merită să faci o construcţie nouă, o linie nouă de producţie, training, salarii, tot tacâmul de aici, să oferi şi 200 de milioane în Germania, şi tot să fie mai profitabil aşa. Se vând ieftin de tot romanii. De pe Hotnews.

  1 comentariu

 1. Ca sa nu mai zicem de scutirea de impozit pe nush-cati ani si de faptul ca la noi managementul resurselor umane e piece of cake.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus