un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iPhone-ul urmator va avea 3G si GPS

26 Apr 2008  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

A doua generaţie de iPhone se zvoneşte că va avea conectivitate 3G şi chiar şi GPS integrat, susţine Engadget, adică cele două lucruri principale care în acest moment fac ca orice telefon PDA să fie mult peste produsul Apple. Poate îi pun şi Bluetooth. În acest moment cel mai tare telefon PDA care stă să apară mi se pare viitorul Sony-Ericsson Xperia pe care aş dori să mi-l cumpăr când o apărea şi la noi. M-am convins că soluţia cea mai eficientă e un telefon combinat cu GPS, Wi-Fi şi conectivitate 3G, foarte util în zilele acestea.

Că veni vorba de iPhone, l-am văzut azi la vânzare în Carrefour Feeria, la ei la telefoane, pe la 20 de milioane. Avea caracteristicile scrise pe o hârtie cu antetul Telecom Carrefour, în franceză, probabil fiind adus prin filiera lor de vânzare de mobile. Evident, la noi fără abonament.

  2 comentarii

 1. iPhone-ul are bluetooth. Dar poate fi folosit numai pt. casca, nu si pentru trimis fisiere.

    (Citează)

 2. Da, pai sper sa-i puna unul normal. O alta chestie la care m-am gandit dupa aceea a fost ca desi va avea GPS, trebuie sa poata rula si iGO, care e singura aplicatie ce contine o harta in detaliu a Romaniei. Dar poate vor aparea solutii.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus