un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inaintea erei hipermarketurilor

23 Apr 2008  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Azi parcă dintr-o dată mi-am dat seama că suntem în Săptămâna Mare. Probabil că voi ajunge prin Cora sau Real după nişte cumpărături de Paşti. Am stat să mă gândesc ce făceam înainte să fie astfel de hipermarketuri. Nu-mi mai aduc aminte cum procedam eu şi ai mei. Îmi aduc aminte când s-a deschis primul Metro, în Otopeni, îmi aduc aminte când am fost în Italia într-un Carrefour iar apoi la venirea în ţara tocmai se demaraseră lucrările la cel din Militari şi apoi deschiderea după vreun an. S-au mai făcut între timp Cora, Kaufland, Real, Selgros, mai multe din fiecare. Dar nu mai ştiu ce făceam înainte de ele pentru a cumpăra de toate…

Bănuiesc că alergam intre mai multe pieţe şi diverse magazine pentru a lua de toate. Opţiunile erau mai limitate, te multumeai cu ce găseai. La cum e traficul în zilele noastre, cred că e un motiv de bucurie faptul că acum se găseşte totul într-un singur loc.

    3 comentarii

  1. abc si piata.. sursele principale de aprovizionare inainte de “all in one shop”. cel putin aici in oradea. cred k azi as muri de nervi daca ar trebui sa ma plimb prin piata in Saptamana Mare

      (Citează)

  2. Eu imi amintesc perfect de bine cum era inainte de 1989. Si nici acum nu-mi dau seama cum mamele noastre reuseau (din mai nimic) sa aduca spiritul sarbatorilor in casa….

      (Citează)

  3. ATENTIE PERSOANELOR CARE CUMPARATI DE LA HIPERMARKETUL REAL SIBIU IN URMA ANCHETEI INTERNE A MAGAZINULUI S-AU GASIT 200 DE PRODUSE EXPIRATE LA RAFT, ESTE STRIGATOR LA CER ASA CEVA.
    DUPA CATE MAI DAM SI BANI NE VAND SI MARFA EXPIRATA….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus