un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hendry in semifinale

30 Apr 2008  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Stephen Hendry s-a calificat în semifinalele campionatului mondial de snooker şi asta mă face super fericit. Este jucătorul meu preferat şi îmi face mare plăcere să văd că nu mai are ghinion şi că reuşeşte un joc foarte bun şi în meciurile oficiale. Având în vedere că a dominat anii 90, performanţa de acum mi se pare una foarte bună. Cum ar fi ca, după 7 titluri de campion mondial şi atâtea alte recorduri pe care le deţine, să mai obţină încă un titlu? Îl va întâlni pe O’Sullivan în semifinală şi cred că îl va bate.

    8 comentarii

  1. asta ar fi fost frumoasa de finala.
    Wenbo a jucat senzatie in prima mansa, dar Ronnie a facut un meci mare la revenirea dupa pauza si nu sunt asa sigur ca Hendry e asa in forma incat sa castige

      (Citează)

  2. Hendry e jucatorul meu preferat, dar magarul ala infumurat de O’ Sullivan e foarte bun si o sa castige.

      (Citează)

  3. mie mi-ar placea sa vad o finala O’Sullivan – Carter ;)) (ca tot au facut amandoi break-uri maxime si sunt nevoiti sa imparta premiul….:) )

      (Citează)

  4. ii da sigur O`Sullivan . il bate sub 13

      (Citează)

  5. oh oh ce l-a batut Ronnie, imi pare rau pt tine, dar joaca mult mai bine “magarul ala infumurat”, cum zice Stefan :)
    si merita sa fie batut dupa declaratiile pe care le-a facut…

      (Citează)

  6. Hendry si daca ar pierde la zero toate meciurile de acum tot nu ar avea cum sa cada din locul sau in snookerul mondial, acela de cel mai bun jucator din toate timpurile. Chiar nu trebuie sa mai dovedeasca nimic.

    L-a rupt O’Sullivan, la campionatul asta a prins numai zile bune, de obicei el mai are si faze cand joaca inexplicabil de prost. Sper sa ia si campionatul, pt ca in opinia mea nici Carter nici Perry nu merita titlul suprem.

      (Citează)

  7. Cred ca Hendry e un jucator terminat , a trecut mult timp de cand nu a castigat un turneu , iar pe ROONEY nu vad cine l-ar putea invinge la ora actuala .

      (Citează)

  8. pacat ca a mancat bataie in semifinala O’Sullivan :(
    e si jucatorul meu preferat

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus