un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: National Treasure: Book of Secrets

30 Apr 2008  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Fiind un sequel al filmului National Treasure, în care Nicholas Cage urmărea diverse indicii pentru a descoperi o comoară, acest film trebuie să ofere acelaşi lucru dar la o scară mai mare şi cu mai mult umor. În principal reuşeşte. Acum căutarea aurului indienilor porneşte din America şi continuă şi prin Paris şi Londra, sunt şi nişte replici amuzante dar fără a fi forţate, sunt şi nişte clişee des întâlnite în filme (hackerul deştept, personaje atotstiutoare, preşedintele onorabil) dar fără a deveni supărătoare, povestea e OK, nu sunt violenţe inutile şi nici timpi morţi. Un film relaxant şi tocmai bun de văzut în zilele acestea de concediu. Plus că e un fel de pregătire pentru Indiana Jones ce urmează să apară. Din partea mea să mai continue seria.

Culmea e ca producătorii americani au avut la dispoziţie şi seria de cărţi scrisă de Clive Cussler, cu personajul central Dirk Pitt, din care am citit vreo 3 şi care erau destul de asemănătoare: indicii, comori alte antichităţii, urmăriri, împuşcături, salvarea lumii, etc. În loc să facă nişte filme bune bazate pe ele, au făcut prostia de Sahara.

    6 comentarii

  1. e un film care merita vazut.imi place prezentarea ta!ca idee e fascinant iar faptul ca joaca Nicolas Cage face filmul perfect.vizionare placuta tuturor.

      (Citează)

  2. inca un film care confirma faptul ca n.c. a FOST un actor bun. dar nu mai e. nu e mai rau decat ghostrider sau mizeria aia cand anticipa viitorul dar e prost oricum. recomandat sub 12 ani :), o varsta la care nu te deranjeaza toate cretinitatile din el.

      (Citează)

  3. Pai asa a si fost facut, sa nu fie ceva serios sau prea credibil. Daca vrei din astea, sunt alte titluri disponibile. Filmul acesta se vrea distractiv, bun de vazut cu familia intr-o zi de odihna, etc. In acest scop eu zic ca reuseste. Nu toate filmele trebuie sa fie capodopere si sa atinga probleme foarte importante.

      (Citează)

  4. filmul mi se pare o varianta mai moderna a vechiului Indiana Jones, spre norocul nostru nu o varianta ieftina. mi`a placut filmul si acu il astept pe Indiana :D

      (Citează)

  5. exact, filmul e distractiv
    daca stai sa te gandesti la toate chestiile trase de par din film, nu faci nimic

      (Citează)

  6. In afara ca precolumbienii nu prea aveau ce cauta in partea de nord a americii, ca prin Londra nu prea poti sa te alergi cu masina asa de bezmetic, si alte cateva mici disfunctionalitati este un film placut, pentru o dupa-amiaza ploioasa :D. Il putem trece la categoria filme pentru americani, floricele si coca :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus