un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cristian Diaconescu?

12 Apr 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Cine e Cristian Diaconescu şi de ce se aşteaptă PSD-ul să-l voteze cineva pentru primăria capitalei? Deşi urmăresc mereu ştirile, acest nume nu îmi spune nimic. Culmea e că n-am aflat mai multe nici citind pe nişte site-uri stirea despre nominalizarea sa. Nu zice nici unul ce a făcut înainte, de ce ar fi un bun primar, ce experienţă are în administrarea şi managementul unei asemenea instituţii, etc. Măcar la Oprescu era clar, îi ştia toată lumea de frică în spital şi se zice că l-a organizat foarte bine. Vanghelie a mai fost primar. Dar Diaconescu ce are în spate? Sau a fost ales de PSD doar pentru că e un nume neimplicat în scandaluri majore?

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus