un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Terminalul 5 se strica la lansare

27 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Pe la ora 4 ştirea de pe CNN zicea că cel mai nou terminal al aeroportului londonez Heathrow, T5, construit cu aproape 9 miliarde de dolari şi 20 de ani de muncă, a fost deschis astăzi traficului de pasageri. Că are sute de magazine, restaurante, spaţii moderne şi un sistem ultra-performant de manipulare a bagajelor. La câteva ore de la lansare însă au fost mici probleme, unii pasageri aşteptând ore bune până când le-au fost date bagajele, câteva curse anulate din acelaşi motiv şi diverse alte plângeri. Nimic prea serios care să umbrească sărbătoarea.

Acum dau din nou pe CNN şi deja ştirea şi-a schimbat titlul: Haos la Heathrow! Sistemul de bagaje a mers varză, s-a dat totul peste cap, nu mai sunt acceptaţi la check-in decât pasagerii ce nu au bagaje de cală iar cei cu probleme se pregătesc de revoltă. La cât de mari au fost costurile şi acum scandalurile cu acest nou terminal, nu m-ar mira să rămână în istorie ca una din cele mai eşuate inaugurări. Noroc că spre deosebire de Titanic nu se poate şi scufunda.

    2 comentarii

  1. Ca sa vezi ca se intampla si la case mai mari.

      (Citează)

  2. Si noroc ca zborurile dinspre Londra spre Romania sunt pe terminal 2 ;-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus