un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Romantismul metroului

17 Mar 2008  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am primit newsletter de la eMag despre câştigătorii unei excursii la Paris, acordată cuplului care şi-a făcut cea mai frumoasă declaraţia de dragoste. Cele mai multe voturi le-au strâns următorii:

El: “Ubito “Te invit la Paris!” Este greu de crezut că avem şanse prea mari să ajungem pe malurile Sennei,dar atâta timp cât există o şansă putem încerca. Ar fi foarte frumos să vedem Parisul- oraşul dragostei.Dacă nu ajungem acolo nu putem să ne reîndragostim unul de celălalt şi în România.Mulţumesc. Te sărut dulce!

Ea: “Iubitule am auzit că în Paris, dragostea e pretutindeni. În barurile şi cafenelele oraşului. Sub Turnul Eiffel. Chiar şi în metroul care merge pe sub străzi.Oare o să ajungem vreodată acolo?

Deci dacă nu mergi la Paris cu ubita, nu ai şanse să te reindragostesti. Doar acolo e dragostea peste tot, excepţie făcând metroul care merge peste străzi. Nu neg, e frumos Parisul, e magic, m-aş duce oricând acolo cu aceeaşi plăcere ca şi prima oară. Dar dacă e vorba de declaraţii, parcă nu e chiar aşa romantic când condiţionezi dragostea de vizitarea unui oraş. Parcă mai bine mergi pe ideea “te iubesc şi aici, nu doar acolo”. Şi între noi fie vorba, metroul nu e aşa romantic, ci mai degrabă periculos. Iar la suprafaţă, pe la periferie şi pe la est de Magenta, laşi dragostea şi te ţii bine de poşetă.

    2 comentarii

  1. stefan tuchila

    17/03/2008 la 3:33 PM

    update de la fata locului :)
    nu stiu cand ai fost tu in metrou si la “est de magenta”, nu e chiar asa. unele din cartierele cele mai prizate acum sunt la “est de magenta”.
    in primul rand parisul nu e orasul romantic pe care il viseaza toti dementii care vin aici sa ” isi traiasca dragostea”. asta e pentru turisti. e un oras foarte misto, chestia cu romantismul tine insa de marketing :).
    in acelasi timp partea cu periculozitatea e cu dublu tais, poti sa ti-o iei si pe ile de la cite noaptea. e o chesti de noroc la urma urmei :).

      (Citează)

  2. stefan tuchila

    17/03/2008 la 3:42 PM

    in fine, acum poate m-am obisnuit eu prea tare cu orasul asta, dar daca incerci sa depasesti cliseul de loc romantic&bullshit o sa gasesti un oras extraordinar, viu, cu multe chestii interesante, viata lui contemporana fiind cu mult mai puternica decat imaginea asta promovata intens, plina de stereotipuri. iar la “est de magenta” :) se afla multe din locurile astea noi si interesante si vii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus