un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inainte de summit

30 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

8 comentarii

Am fost ieri un pic prin oraş, pe Calea Victoriei. E o plăcere să te plimbi pe acolo acum. Linişte completă, nici o maşină în zonă. Poliţişti peste tot. Totul frumos şi bine. Stăteam în Piaţa Revoluţiei şi mă gândeam că m-am obişnuit prea mult cu acest oraş şi nu mi se mai pare aşa frumos, că dacă aş fi văzut pt prima oară acea piaţă, cu palatul, ateneul, biblioteca, parcul de la Sala Palatului şi tot ce mai e acolo mi s-ar fi părut o zonă foarte frumoasă. În altă ţară ar fi fost centrul atracţiei pentru mine. Parcă am redescoperit-o cu această ocazie. Abia aştept săptămâna viitoare să merg iarăşi pe acolo şi să fac nişte fotografii, profitând de absenţa maşinilor care strică de obicei un cadru. Dacă s-ar scoate şi cablurile de pe stâlpi ar fi imagini extraordinare.

În Palatul Parlamentului pregătirile sunt pe ultima sută de metri. La intrare m-au verificat inclusiv cu oglindă pe sub maşină, să nu am ceva ataşat. M-au scanat iar la raze X când am intrat chiar prin faţă, pe intrarea centrală, unde se punea covorul roşu. Peste tot sunt bannere cu summit-ul, s-a construit un mare podium pe care să stea participanţii pentru o fotografie de grup. În palat am văzut numai flori şi fotolii din cele mai luxoase. Tablouri de Sabin Bălaşa pe perete. Şi când te gândeşti că noi îi plătim pe senatori şi deputaţi ca să lucreze acolo… Eu aş face-o şi pe gratis.

    8 comentarii

  1. stefan tuchila

    30/03/2008 la 10:09 AM

    mda, sabin balasa. probabil cel mai potrivit pictor sa expuna in gretosenia aia. kitsch la kitsch trage.

      (Citează)

  2. deci eu nu ma pot abtine. ce cauti tu acolo tocmai acum?! am retinut ca lucrezi in securitate, dar esti implicat in ditamai summitu international??

      (Citează)

  3. Uh e fotograf?

    Btw cum ai reusit sa incapi in poza aia? photoshop cumva?

      (Citează)

  4. Ce poza? ce photoshop?

      (Citează)

  5. vezi ca daca vrei sa faci fotografii pe acolo risti sa fii arestat (sau impuscat :P)…cum am pus aparatul la ochi au sarit vreo 5 militieni pe mine :)) si nu te lasa pana nu le dai datele personale…cata idiotenie in tara asta!!

      (Citează)

  6. Dap, este grava situatia cu cei care vor sa faca poze, mai tare e faza ca daca ai un aparat compact nu prea iti zice nimeni nimic, dar cum vad un DSLR sau o camera mai impresionanta sar pe tine, indiferent ca faci poze la floricele sau pasarele. Eu unul era sa raman fara aparat ca am facut poza la ia ghicicti… Fosta gara filaret :| O fi si ala un obiectiv care va fi vizitat.
    Si tot legat de politie… am traversat si eu e unde am putut, si a sarit un nenea cu bascalie ca de ce traversez pe acolo, de unde sunt? Prietena mea a raspuns ca din Anglia in cea mai curata romana posibila si primeste raspuns de la “agent” : “Si la voi in anglia asa se traverseaza?!”… Bun venit in Romania!

      (Citează)

  7. Pe aia cu traversatul ii inteleg, deoarece atunci cand apare o coloana oficiala ei trebuie sa se asigure ca nu sunt pietoni pe strada. Daca traversarea s-ar face pe la trecerile de pietoni, ar fi simplu de controlat, dar daca fiecare trece pe unde ii vine, iese haos.

      (Citează)

  8. Eu am spus altceva… da am traversat aiurea dar… daca citeai mai atent ai fi remarcat :
    de ce traversez pe acolo, de unde sunt? Prietena mea a raspuns ca din Anglia in cea mai curata romana posibila si primeste raspuns de la “agent” : “Si la voi in anglia asa se traverseaza?!”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus