un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Caut fotoliu

5 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

8 comentarii

Asta ca să nu zic “n-am scaun” că cine ştie ce se înţelege. Pentru început trebuie să precizez că am fost mereu o persoană destul de slabă. Nu aveam burtă, nu aveam şuncă pe mine, nu păream masiv. Acum câteva luni aveam 75 kg la o înălţime de 1,86 metri (blond, ochi albaştri :P).

De la o vreme, de bine ce mănânc mult la prânz şi apoi stau pe scaun la birou sau în maşină în trafic, de bine ce mănânc mult seara târziu şi mă culc, am început să mă îngraş. S-a mai strâns ceva pe burtă, nu mai zice nimeni că sunt slab, etc. Recent urcam în lift cu o vecină şi îmi spune din senin că m-am îngrăşat “ca un porc”. După ce i-am ascuns cadavrul am început totuşi să mă gândesc că poate avea dreptate. Dintr-o dată descopăr am 85 de kg. Acum că am mers şi în Slovenia şi am mâncat acolo ca românii, şi numai mâncare bună şi sănătoasă, în mod sigur n-am pierdut din greutate.

Acum două zile s-a rupt scaunul de la biroul meu de acasă, sub mine. I s-a rupt una din cele 5 spiţe pe care le are (e din ăla cu roţi) şi acum pică mereu într-o parte când stau pe el. Stau la birou şi mă ţin de masă ca să nu cad. Îmi zic că e de la uzura plasticului, că era un scaun din ăla ieftin din Metro, dar poate n-a mai suportat greutatea mea şi s-a sinucis astfel.

În concluzie caut fotoliu de birou, din acela mai înalt, reglabil pe înălţime şi cu cotiere. La IKEA sunt cam scumpe şi multe nu au spătarul înalt. La Getica au 13 pagini cu câte 12 produse fiecare şi n-am răbdare să mă uit. Ştie cineva pe unde găsesc nişte fotolii de calitate, mai ieftine şi modelul pe care îl vreau eu?

Foto: Getica.

    8 comentarii

  1. ce tare, acelasi lucru l-am patit si eu saptamana trecuta….era cat pe ce sa ma culeg de pe vos, ca nu stiam ce mama dracu’ se intampla si de ce cade scaunul cu mine, pe spate:))

    scaune de birou ieftine si bune (pe la 290 de lei era unul care chiar se putea numi fotoliu) am vazut in Real, la un magazin numit “Jisk” (nu stiu daca exista si in Real-ul din Bucuresti, dar poti incerca…)

      (Citează)

  2. Nu prea e ieftin la 290 :P

      (Citează)

  3. eu ma gandeam mai degraba sa fac un sacrificiu si sa iau unul mai solid, decat sa stau cu teama ca o sa cad iarasi pe spate :P

      (Citează)

  4. Eu am luat luna trecuta un scaun de genul asta din Cora. Dupa nici doua saptamani s-a rupt unul din picioare, m-am incapatanat si am continuat sa ma asez pe el, pana cand s-a mai rupt un picior si am facut un salt destul de dureros catre parchet.
    Daca gasesti pe undeva scaune rezistente la preturi acceptabile, anunta-ne si pe noi cei fara picioare la scaune. :)

      (Citează)

  5. praktiker, picioare metalice, putin mai serios, good looking 2 mil.

    are Ceuca la servici de mult timp si cica e rezistent, al meu are 2 luni, vezi la x3 studios, pozele la studio sau echipa, nu mai stiu

      (Citează)

  6. Mioveni :P, supermarket PLUS – 1 mil. piele.
    Acum 2 luni :)

      (Citează)

  7. incearca pe scaune.ro
    au oferta variata, dar au si filtre sa-ti alegi exact ce-ti trebuie.
    Colegii mei de la servici si-au luat scaune de birou de acolo acum cateva luni de zile si is toate ok.
    Ma rog, nu stiu daca avem careva 85 de kg :P

      (Citează)

  8. I’m like sitting on it, dar cum a fost cadou – nu vor sa-mi zica cat a costat. :)

    (Funny u were)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus