un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dimineata cu Razvan si Dani

6 Feb 2008  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Răzvan şi Dani sunt doi “tipi” care făceau matinalul la Naţional TV, împreună cu blonda aceea care a fost vedeta Playboy. Acum cei doi s-au mutat să facă matinalul la Antena 1. Dacă Antena i-a luat pentru că la Naţional aveau audienţă mare…. tare am impresia că blonda făcea audienţa, nu ei. Pentru că sunt insuportabili, iar emisiunea e varză rău.

În primul rând am zis “tipi” în ghilimele pentru că par mai degrabă a fi fetiţe (nu că ar fi ceva în neregulă cu asta, cum zicea Seinfeld). Dar mie mi se pare că amândoi sunt machiaţi, şi au un aspect şi nişte gesturi foarte suspecte. Dar asta nu are legătură cu emisiunea. E varză din alte motive. Nu se întâmplă nimic, nu afli nimic nou şi nu are rost să îţi începi ziua uitându-te la ea. Nu zic nici o ştire, nu zic un meteo, nu dau nici o informaţie utilă dimineaţa. Bucătarul emisiunii am crezut că este femeie, că de la distanţă aşa seamănă a fi. Cine se mai uită la emisiuni în care face cineva câte o reţetă pe zi? Au şi un fel de concurs în care vine câte o tipă relativ marfă şi stă prin platou, se băga şi ea în seamă pe acolo, mai scoate câte o vorbă, iar teoretic telespectatorii votează care din aceste femei să devină o prezenţă permanentă în emisiune. Când începe emisiunea asta eu nu ştiu cum să plec mai repede la servici, doar ca să scap de ei. Capatos şi Cioran erau de o mie de ori mai buni, plus tipa aia blondă drăguţă.

    8 comentarii

  1. Este OK. Citeste si aici
    http://mambosiria.blogspot.com

      (Citează)

  2. Cum o cheama pe tipa sa o googalesc :D ?

      (Citează)

  3. Nu e chiar asa. Emisiunea lor a avut succes inainte s-o aduca pe blonda (andreea spataru). Cu atat mai mult cu cat, in ultima vreme, blonda avea un rol extrem de redus in emisiune.. statea mai toata ziua pe un scaun.
    Intre noi fie vorba, stiri sunt toata ziua la tv, iar daca vrei stiri dimineata, ai n p(r)osturi tv pe care se difuzeaza stiri.

    p.s. legat de “fetite”, unul e casatorit si are copil ;). legat de bucatar, cu greu pot sa cred ca ai crezut ca e femeie :)))

      (Citează)

  4. Nu stiu cum le cheama pe femei, dar cea de azi umbla intr-o camasa de noapte transparenta pe sub care se vedeau chiloti negri cu snur. Cam ciudat.

      (Citează)

  5. Cred ca esti un spontan si un vesel notoriu si ca ai prieteni multi :) Stiri sunt pe alte canale, pe Antena 1 de la 8 la 10 sunt Razvan si Dani si va trebui sa te obisnuiesti cu ideea ;)

      (Citează)

  6. Sa zicem ca daca as avea puterile lui Darth Vader si as putea strange pe gat pe oricine, de la distanta, ar fi un sir lung de cadavre pe unde merg si in ce vad :P

      (Citează)

  7. Ahaha.. deci urmaresti cat de cat emisiunea. Azi era aia in chilotei, incearca si ea sa adune niste voturi.

      (Citează)

  8. mambo siria spam
    Ce bine imi pare ca n`am televizor acasa:d doar comp si internet, asa scapi de toti imbecilii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus