un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce patesti cand parchezi gresit

29 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

BMW-ul din imagine parcase pe trotuarul de la City Mall, iar la plecare a crezut că scapă de aglomeraţie dacă ocoleşte mall-ul prin spate. Problema e ca în spate acolo întorc autobuzele, şi se lăsă cu pauze de multe minute în timp ce şoferii mai beau un suc, mai se odihnesc… Când în spatele său a venit încă un autobuz şi a oprit acolo, bănuiesc că s-a lăsat cu cel puţin o oră de aşteptat, având în vedere câte maşini erau deja în fata BMW-ului.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus