un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ultimul examen

21 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Astăzi am avut ultimul examen la masterat. Peste o lună trebuie să am gata lucrarea de diplomă şi cu asta se încheie. La acest ultim examen am atins performanţa de a nu şti nici măcar numele materiei, şi nici după ce am predat foaia nu l-am aflat… nu prea îl ştia nimeni din jur. Cred că asta spune multe despre masterul din ASE. Trăiască PDA-ul şi searchul din Adobe. Semestrul acesta cred că am fost de mai puţin de 10 ori la şcoală.

    2 comentarii

  1. cat de cunoscut.. ieri ma intreba cineva la ce am examen si tot ce-am putut sa scot a fost ‘ceva cu comunicare’ (dar avand in vedere ca majoritatea materiilor erau ‘ceva de comunicare’, nu e o mare reusita din partea mea). d-abia astept sa termin si cu disertatia si sa nu mai calc pe acolo.

      (Citează)

  2. Ehe, te-am luat. Eu stiam prima litera din primul cuvant ..”S” si prima litera din al doilea cuvant, respectiv “I”. De prima litera a ultimului cuvant nu sunt sigura daca e “I” sau “M” . :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus