un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pachetele de programe RCS

15 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

RCS probabil e printre puţinele firme care are un site varză, deoarece eu aşa îl consider în momentul în care trebuie să trag şi să deschid un PDF ca să văd ce pachete de programe au şi cât costă (link, atenţie că e pdf). Trecând peste asta, la pachetul de Bază scrie că sunt 52 de canale TV, dar în lista apar doar 50. Unul din ele este RCS Info, un canal TV extraordinar de interesant. Pachetul Extra aduce în plus alte 20 de canale, dar în listă sunt doar 18. Deci în loc de 52+20 primeşti 50+18?

Orice alte informaţii lipsesc cu desăvârşire. Frecvenţa de transmisie a posturilor TV, ceva informaţii despre fiecare (de ex habar n-am ce e TV1000), ar fi foarte utile, mai ales dacă ai un televizor vechi.

  2 comentarii

 1. eh hai sa nu fim chiar naspa. uita-te si la siteurile administratiei locale/nationale bla bla, unde downloadezi .docuri, sau care pun rezultatele unor studii in pdfuri :|

    (Citează)

 2. TV1000 e un post ce da filme normale pana la 12 noaptea, apoi continua cu pornache ;)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus