un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nemtii se supara pe noi din cauza Nokia

16 Jan 2008  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Germania face scandal după ce Nokia a anunţat că va închide o fabrică de acolo, concediind 2000 de angajaţi, urmând să-şi mute procesul de fabricaţie în alte ţări mai ieftine, printre care şi România. Cică la noi costurile operative ar fi de 10 ori mai mici. Fabrica de la Cluj este în testele finale şi va fi operaţională în curând. Reuters.

În alte ştiri, Sun a cumpărat MySQL pt 1 miliard de dolari în cash şi acţiuni. O’Reilly Radar.

  2 comentarii

 1. foarte tare chestia cu nokia, cat despre sun … imi bag ula in globalizarea lui peste

    (Citează)

 2. BABILONUL IMOBILIAR

  16/01/2008 la 6:17 PM

  Fiind forta de munca mai ieftina la noi, e normal sa se intample relocari. Cum e si Nokia. Si cand diverse companii de marca din vest s-au mutat in tarile din “valul doi” de aderare a fost “balamuc”…, presiuni prin structurile Uniunii Europene etc.

  Sa speram ca nu ne vor (mai) ocoli si vor veni si altii. Inclusiv “salvatori”, de genul Ford la Craiova…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus