un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Anno MMVIII

2 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

La Unirii nu era nimeni la miezul nopţii, şi cred că au oprit circulaţia cam de pomană. Doar câteva sute de oameni care ieşiseră să privească focul de artificii din Piaţa Constituţiei, deşi a fost dezamăgitor de slab. Nici spre Universitate nu se vedea mare agitaţie.

Ca şi anul trecut când nu se circula pe Magheru, şi acum a fost o senzaţie ciudată, dar şi plăcută, să merg pe mijlocul străzii la Unirii, să nu fie nici o maşină în preajmă. Poliţia probabil se aştepta la lume multă, ca la aprinderea bradului, pt că blocaseră circulaţia tocmai de sus de la Udrişte, dar n-a fost cazul.

Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting

  1 comentariu

 1. mai bine asa, decat sa iasa iarasi un haos dintr-ala… pacat ca le vin ideile bune prea tarziu.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus