un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

7 pe saptamana #11

9 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

De fapt o listă cu mici idei sau linkuri interesante, dar am zis să reactivez această categorie:

– Globurile de Aur s-au amânat ca spectacol şi ceremonie fastuoasă. Îmi pare rău de Cristi Mungiu şi filmul sau, care mă aştept să câştige la Best Foreign Film. Sper că la Oscar să facă o fază frumoasă. Sunt curios ce impresie vă face filmul în SUA, unde se va lansa într-un număr limitat de cinematografe pe la sfârşitul lunii ianuarie, dar apoi probabil că se va mai răspândi.

– Există pe Wikipedia o categorie numită Sex Stubs, “stubs” fiind articole ce conţin insuficiente informaţii şi ar mai putea fi mărite. O grămadă sunt foarte amuzante, unele sunt şi destul de şocante. De acolo am ajuns la două articole foarte amuzante (în sensul “wtf, găseşti chiar de toate pe net”) dar şi cam bizar de bine documentate. Primul este Islamic View of Anal Sex, în lumea musulmană sexul anal fiind aparent considerat un mare păcat şi deci strict interzis. Ciudat este când sunt prezentate citate din Coran şi din alte cărţi arabe, referitoare la acest subiect. Amuzante sunt traduceri în engleză de genul “I asked Abu Abdullah about approaching women through their anus, he said: No Problem.” (care este si mai amuzant daca iti inchipui si o voce ca din Ahmed the Terrorist sau cum se cheama stand-up comedy-ul acela) Parcă şi vezi un “thumbs up” şi făcut cu ochiul. Cel mai tare citat ever este însă următorul: “The Messenger of God also stated: “Every game a person plays is futile except for archery, training one’s horse and playing with one’s wife (foreplay and kissing)“. Deci chiar The Messenger of God a zis că un om nu trebuie decât să se joace cu arcul, calul şi nevasta. Asta din postul Oral Sex în Islamic Law.

– Cracked.com are o listă excelentă despre replici penibile din filmele James Bond, majoritatea cu caracter sexual.

Eminem cică e în spital cu pneumonie şi are 90 de kilograme. Parcă văd că ia calea lui Elvis, deşi făcea mişto de el în clipul de la “The Real Slim Shady”.

– 25 cele mai mişto filme şi seriale SF, lista făcută de Entertainment Weekly. Le-am văzut cam pe toate. Lipseşte Babylon 5, unul din cele mai bune seriale după părerea mea.

– Tot pe Cracked.com, o listă de bărbaţi aparent pămpălăi dar care în realitate te-ar putea bate măr. De exemplu James Blunt, înainte să facă melodii în care se sinucide din dragoste, a fost căpitan în armată britanică şi chiar a condus 30.000 de oameni în Kosovo, iar Michael Flatley, dansatorul din picioare în show-ul Lord of the Dance, a fost cândva campion de box.

– În ciuda a ce anunţau sondajele, în New Hampshire votul a fost câştigat de Hillary Clinton, nu de Barack Obama. Acum toată lumea se întreabă cum au putut să se înşele atâtea sondaje (o fi şi la ei ca la noi), şi mulţi acuză maşinile de votare (care s-au dovedit a fi foarte uşor de hackuit şi manipulat) şi compania care le face.

    5 comentarii

  1. eh:)) asa cum s-a furat in 2000 de s-a apucat gore sa fie pionier al mediului.. de ce nu ar fi la fel si anul asta si sa se faca obama cine stie ce minunatie de activist pentru te miri ce cauza nobila=))

      (Citează)

  2. Cum sa lipseasca Superman din lista aia de filme ?
    Unele filme sunt slabe , gen Starshit Troopers . O abureala totala , pana si eu faceam o lista mai buna si credibila ….

      (Citează)

  3. filmul lui mungiu apare pe 24-25 in sua. dubios e ca intre cele 5 filme nominalizate la filme straine este si un film din SUA

      (Citează)

  4. Mi se pare ca lista include filmele din ultimii 25 de ani, si Superman s-ar putea sa fie mai vechi. Oricum, de asta lipseste Star Wars din lista.

      (Citează)

  5. am zis ca ai uitat de categoria asta (7 pe saptamana). keep it up

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus