un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Toti ca unul

12 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Oare diversele firme care dau bani unor bloggeri pentru ca aceştia să scrie nişte însemnări plătite în care să-i laude şi să-i recomande nu se gândesc şi ele la modul “hai bă să le zicem să nu scrie toţi în aceeaşi zi despre noi, că se prinde lumea că e plătit postul şi deci îl ignoră toţi“?

  5 comentarii

 1. Ca de exemplu :D

    (Citează)

 2. si daca scriu in zile diferite…

    (Citează)

 3. ca de exemplu situl ala de felicitari, la care au pus botul toti “marii” blogerri, de la a pana la z, mai ales z, care se da integru.
  da banu nu are culoare

    (Citează)

 4. rottenpenguin

  13/12/2007 la 3:25 AM

  foarte bine ziceti nwradu si al doilea anonim :P

    (Citează)

 5. Au mai fost si alte cazuri, nu stiu ce magazine asemanatoare cu ghelir si din astea…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus