un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cand joaca Steaua

13 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Acum câteva zile am întrebat un coleg când joacă Steaua meciul cu Arsenal. Mi-a zis: “Băi băiatule, doar pt că stau 90 de minute pe acelaşi teren cu Arsenal, nu înseamnă că joacă“. E dinamovist. Eu zic că ieri au jucat totuşi. Putea fi 2-2, la fel cum putea fi şi 5-1.

Ce nu înţeleg sunt titlurile din ştirile de azi, cum că Steaua iese onorabil după meciul cu Arsenal, sau se retrage onorabil din Champions League. Probabil onorabil în sensul că n-a luat 7 goluri ca Slavia Praga, dar o înfrângere tot 0 puncte îţi aduce. Şi când din 6 meciuri ai un singur punct, nici din CL nu poţi zice că ai ieşit onorabil. Dar îmi place cum se îmbărbătează lumea, după metoda “lasă că merge şi aşa, noi să fim sănătoşi”.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus