un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Papusa Oana Zavoranu

8 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

7 comentarii

În Libertatea scrie că Oana Zăvoranu şi-a lansat păpuşă după chipul şi asemănarea ei, identică până la ultimul tatuaj. Păpuşă de 60 de cm se adresează probabil fetiţelor care vor să se joace cu “Oana”. Ce rost are? Bărbaţii vor să se joace cu Oana. Dacă făcea una gonflabilă şi de dimensiunile naturale, spărgea piaţă.

    7 comentarii

  1. Bun exemplu le da astora mici cu tatuajele ei.

      (Citează)

  2. <a href="http://te.stiu.info">koma</a>

    09/12/2007 la 2:08 AM

    papusha chucky. evident.

      (Citează)

  3. mai bine o facea direct papusa de marime naturala si ii zicea clar papusa gonflabila, ca la altceva nu se preteaza papusa aia. Fetitele de azi se joaca la calculator, papusile sunt out of order.

      (Citează)

  4. Te iubim foarte mult…eu si cu varul meu , si am dori daca se poate , sa te gandesti la varianta cu PAPUSA GONFLABILA, ptr ca am vrea sa ne bagam ….ala gros si mare cu care nu gandim , dealtfel va asemanatzi ptr ca nici u nu gandesti mult … dar doamne cat de mult vb …. cu gura aia pe care ai puteao folosi la alceva ptr binele populatziei ca doar cu ea si cu alte partzi ale corpului ai ajuns acolo, binentzeles inafara de creer care itzi sta undeva pe sub buric.Te sarutam dulce pe BOSTANI si itzi dorim in continuare sa strangi tot atatzia castravetzi cu FUNDUL ca si pana acuma si sa ne mai daruiesti pe la TV tot atatea momente admirabile de PROSTIE UMANA ….DAI BATAIE in continuare cu aiurelile tale!!!

      (Citează)

  5. este foarte mijto papusa asta X:X:X: o ador
    X::X:X:X kre vreti za vbb cu mn luati id meu : yo_sukara_de_fatha…va :*:*:*

      (Citează)

  6. Nici0data nu realizezi cat de mult tzi la cineva, decat atunci cand e prea tarziu..shi atunci cand

    19/12/2007 la 11:39 AM

    Nici0data nu realizezi cat de mult tzi la cineva, decat atunci cand e prea tarziu..shi atunci cand numai ai pe nimeni langa tine itzi da`i seama cat de mult ai greshit shi ce mult ai pierdut.. oana te iubim :*:*:*:*:*

      (Citează)

  7. ultimele doua posturi sunt geniale.. “sukara” si celalalt/a..
    (m*ie maneliste imputite)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus