un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Film: The Invasion

23 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Un virus venit din spaţiu infectează planeta, iar oamenii încep să sufere de o boală grea: respectă regulile, nu se mai luptă între ei, se ajută mai mult, etc. E dat de înţeles că virusul ar fi inteligent şi că cei infectaţi ar fi parte dintr-un singur organism şi deci îşi văd de interesul comun în loc de cel propriu. Nicole Kidman şi fiul ei fug de astfel de oameni ciudaţi, neştiind ce se întâmplă, dar descoperind încet adevărul cu ajutorul lui Daniel Craig, care nu este pe ecran chiar atât de mult încât să se cheme că e un rol principal pentru el.

Filmul e interesant şi nu m-am plictisi până la final. Nicole Kidman joacă bine iar nivelul de “bazaconii pe minut” este ţinut destul de jos. Nu e nici de groază, nu are nici faze memorabile, şi nici nu impresionează prin ceva inovativ. Mi-a plăcut mai mult ideea de a alege ce e mai avantajos: să trăieşti aşa cum e acum, cu toate lucrurile bune dar şi violente din jurul nostru, sau într-o lume paşnică, asemănătoare unui stup în care fiecare munceşte pt binele tuturor, dar individualitatea dispare. N-ar mai fi blaturi în fotbal însă, şi nici n-ar fi omorât-o nimeni pe Elodia, aşa că uneori îţi doreşti un astfel de virus, măcar ca să scapi de ştirile idioate.

    3 comentarii

  1. stefan tuchila

    23/12/2007 la 10:10 AM

    ideea este atat de veche si folosita de atat de multe filme (unele in mod identic cu invasion) incat filmul acesta nu merita nici o secunda de atentie. prost filmat, prost ritmat, prost din toate punctele de vedere. doar un motiv sa mai faca niste bani

      (Citează)

  2. Sincer sa fiu eu in filme nu caut idei noi neaparat, ci caut sa ma tina in fata ecranului si sa ma relaxeze cand le urmaresc. Cata vreme au actori ok, decoruri ok, scene ok, pot sa fie toate despre exact acelasi lucru pt ca nu ar conta.

      (Citează)

  3. stefan tuchila

    23/12/2007 la 4:29 PM

    fiecare cu asteptarile lui. la cat timp liber (nu) am, aleg filmele pe care le vad cu mare atentie. acesta a fost o mare pierdere de timp

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus