un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Despre blogosfera

11 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Am ascultat azi la News FM emisiunea lui Vlad Petreanu despre bloguri. Plictisitoare rău. Nu ştiu câta treabă are V.P. cu blogurile, dar din emisiunea de azi nu am aflat nimic interesant, ba mai rău, mi-a lăsat impresia că e un domeniu pe care abia îl tatonează dar fără a-l întelege. Un fel de revista blogosferei, în care s-a referit oricum doar la nişte chestii pe care le ştia şi le citise deja cam toată masa de ascultători. Măcar de-ai mai afla ceva interesant, măcar de-ar zice de vreun blog nou, o idee bună, nişte sfaturi interesante… ceva să nu adormi la volan ascultând emisiunea. N-am auzit nici o părere personală a lui Vlad despre ce a citit. Oare îi e teamă de ce vor comentă bloggerii dacă ar cauza un pic de scandal prin emisiunea sa? Vrea să fie în relaţii bune cu toată lumea, mai ales acum la începutul radioului şi al emisiunii respective?

În plus mă gândeam că dacă n-aş fi ştiut nimic despre bloguri, această emisiune ar fi fost un fel de limbă străină. Mă întreb şi câte bloguri citeşte Vlad când îşi pregăteşte emisiunea… or fi vreo 2-3 în afară de al lui Ciutacu şi cele GSP? Când are invitaţi e mai activă emisiunea, mai interesantă, deşi până acum n-am auzit blogger care să vorbească fluent şi fără trac la radio… probabil de asta au şi fost atraşi de bloguri, le e mai uşor să se exprime în scris.

  2 comentarii

 1. Cum vorbesti tu de bloggeri.. la fel cum se comenteaza personalitatile multiple intre ele. :)

    (Citează)

 2. artistu.voce.ro

  12/12/2007 la 1:22 AM

  Ce vrei ma e si iel mititel si are au unii incredere in el, fara sa stie ca nu poate sustine un asemenea demers !
  :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus