un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Acum 10 ani

12 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Acum 10 ani “mi-am pus” prima oară Internet. Era aproape de Crăciun şi am prins o ofertă promoţională de la PC-NET, pe dial-up. Aveam 50 de ore care s-au terminat suficient de rapid încât să mă facă să mai cumpăr în continuare şi să devin oarecum dependent.

Îmi aduc aminte de vremurile acelea, când mailul de la home.ro chiar mergea şi aveau şi linii telefonice la care să suni pt conectarea doar la site-ul lor, ca la un BBS. Îmi aduc aminte de protv.kappa.ro, de top100.ro, de vremea când site-urile erau verde “lime”, cu multe tabele, frame-uri şi gif-uri animate, plus text de-o şchioapă. Când pornografia era reprezentată de poze de 100×100 pixeli, pt ca de filme nu era cazul atunci. Printre primele download-uri făcute a fost patch-ul 1.04 pt Starcraft. Serverul de Quake 1 făcut de revistă Game Over, care mergea nasol de tot prin modem. Forumul de la Computer Games, deşi asta parcă a fost mai târziu. Par departe rău toate.

  1 comentariu

 1. Ai mai imbatranit:))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus