un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ceremonia bradului

1 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii

Se pare că întreg oraşul a citit pe blogul meu că astăzi la ora 19 se aprinde bradul din Piaţa Unirii, altfel nu-mi explic de unde au apărut atâţia oameni acolo. Pe drum am aflat de la News FM că nu se mai circulă deloc în zonă, pt că sunt prea mulţi pietoni şi s-au blocat străzile. Am lăsat maşina pe la Budapesta şi am intrat pe jos în marea de oameni care migra spre Unirii. Mai mulţi ca de Paşte, poate mai mulţi şi decât la Revelionul trecut. Din metrou ieşeau atâţia oameni încât nu mai aveau unde să se ducă şi rămâneau blocaţi pe scara de la ieşirea la suprafaţă.

S-a aprins bradul pe la 19:10, şi a fost frumos, cu artificii mari şi jocuri de lumini. Iar bradul arată chiar bine. Am făcut nişte poze drăguţe, pt că am avut şi trepiedul micuţ cu mine, în timp ce un tip de lângă mine avea un DSLR Nikon cu un obiectiv cât braţul meu, dar îi tremura mâna de la frig. Am rânjit sadic, pt că nu mărimea contează, şi important e să ai cu ce o susţine. De cameră zic.

Haosul a fost la plecare. Mulţimi întregi de oameni migrând în toate direcţiile. Traficul blocat chiar şi la Tineretului, la două intersecţii mari de Unirii. Plin de maşini şi pe bulevarde şi pe toate străzile şi scurtăturile posibile. Tramvaiele nu mai aveau pe unde trece şi încurcau şi mai rău. Chiar şi în cartier la mine am stat 10 minute blocat pe o străduţă mai îngustă. Dar a meritat, ca de asta e luna decembrie şi astfel de maninfestari vreau să văd prin oraş.

    6 comentarii

  1. ai luat masina de la tineretului ca sa mergi la unirii si te plangi de trafic ? :) pai asta e unul din motivele (cele multe) traficului de kkt din bucuresti, oameni care iau masina sa mearga o statie metrou.

      (Citează)

  2. Pai credeam ca vor fi maxim 1000 de persoane adunate, plus ca planuiam sa mai merg si in alta parte dupa aceea. Dimineata acum mi s-a parut ca s-a zis de 70.000. Unii n-au avut loc sa intre decat in al 4-lea tren, asa ca nici cu metroul nu a fost mai usor.

      (Citează)

  3. unii au renuntat dupa al treilea metrou plin :D

    e frumos sa iasa lumea in strada de sarbatori… dar data viitoare o sa am grija ca eu sa nu mai ies din casa. am pierdut o ora si n-am apucat sa vad nici macar varful bradului.

      (Citează)

  4. Eu am fost profund jignit de ce s-a intamplat aseara la brad: http://www.infovedete.com/rusine-bucuresti-rusine/
    Rusine Bucuresti!

      (Citează)

  5. Felicitari! Esti unul dintre retarzii din cauza caruia s-a produs nebunia din piata unirii. Bradul ala o sa fie acolo toata luna dar nu tu trebuia sa fii acolo chiar pe 1. Nice job.

      (Citează)

  6. Heh, asa e. Dar de aia e inghesuiala si la premiera oricarui film si de asta si tu faci ce e posibil ca sa-l vezi cand apare, nu dupa 10 ani.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus