un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Campania Mereu Aproape

9 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Ori am eu probleme psihice grave, ori această persoană ţine strâns în mână un penis. Probabil prima variantă, dar unghiul ales pt imagine este clar greşit. E din campania Mereu Aproape lansată de A1.

  5 comentarii

 1. ai zis-o p=asta… ce contine de fapt reclama ca nu inteleg?

    (Citează)

 2. aoleu imi dau una peste gura(mana) scuze scuze scuze am vazut si clipul

    (Citează)

 3. hmm se poate sa fie un maner de scaun

    (Citează)

 4. artistu.voce.ro

  10/12/2007 la 7:04 AM

  Raducule, ai ma ca toata lumea stie imaginea ! Nu mai poate fi confundata ! ;)

    (Citează)

 5. Ai probleme grave ;). E manuta un copil care tine strans un deget.. de adult. pfff obsedatilor :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus