un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Zone Alarm Anti-Spyware gratis astazi

14 Nov 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Zone Alarm dă pe gratis versiunea Anti-Spyware a softului lor (care este destul de bunicică) până astăzi la ora 5 PM Pacific Standard Time (adică până pe la miezul nopţii la noi? mai mult? e GMT-8 fusul orar). Eu l-am tras, mi-au trimis pe mail şi codul pt licenţa pe un an. Link.

  5 comentarii

 1. ehe bun daca e pe gratis. insa nush park s-a facut din ce in ce mai aiurea odata cu evolutia versiunii

    (Citează)

 2. Frumos frumos. Asteptam oferte din astea si la haine in mall.
  Am tras si eu zone alarm-ul de pe net, sper sa mearga activarea si mai tarziu pentru ca nu-l pun acum. Multumim de stire!

    (Citează)

 3. pacat ca pe vista64 nu merge. cel putin nu mie.

    (Citează)

 4. L-am pus deja si pe langa ca tot vrea restarturi de pc ( restart dupa instalare, restart dupa actualizare, pff ) mi-a gasit 2 fisiere, cica extrem de periculoase NGC Active 2.4 Hacker Tool… chestia e ca nici kaspersky, nici avast, nici avira si nici bitdefender online n-au gasit nimic in neregula. Mai mult, am cautat pe net acel fisier si am gasit cateva site-uri pe care se spune ca e un fisier legitim. Deci, teoretic e un fals pozitiv..

    (Citează)

 5. Eu stiu anti-spyware-ul asta de cand era parte din ZA Pro. Acolo se comporta asemenea Spybot-ului, si desi n-am avut niciodata un spyware ca sa-l testez, isi facea update la zi si scana destul de rapid sistemul, asa ca parea ok.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus