un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

30 de minute

14 Nov 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Thirty minutes“, cum zicea TATU (parcă), am făcut de la Romana până acasă, şi tot atât am făcut căutând un loc de parcare în jurul blocului. Când ajungi pe la 9 acasă, nu prea mai găseşti, locurile fiind mai puţine decât maşinile din zonă, şi deci ultimii veniţi rămân cu buză umflată.

Eu nu cunosc nici un vecin, dar ei mă cunosc pe mine, se pare, pt că cel al cărui loc l-am ocupat a venit la uşă şi mi-a cerut să mut maşina. Am mutat-o în locul altui vecin care sper să nu ştie exact că e a mea, sau măcar să accepte şi el situaţia pt o seară şi să blocheze, la rândul său, pe altcineva.

  2 comentarii

 1. Eu n-am probeleme de genul asta cu vecinii. Pentru ca daca vine unu’ la mine si-mi spune ca am parcat pe locul lui, ii cer o dovadacare sa ateste ca e locul lui, o dovada cum ar fi plata unei taxe pentru acel loc. Sau poate in Bucuresti chiar se platesc taxe pentru anume locuri de parcare……

    (Citează)

 2. La noi nu, dar prefer sa nu ma cert cu vecinii de la parcatul de-o seara.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus